Presse

Huskedag med stjernedrys

Pressemeddelelse

Kendt TV-læge og deltager i DR-dokumentarprogram om demens deler viden på årets 'Sammen husker vi'-dag den 22. september.

Horsens Kommune og AC Horsens i fælles indsats for veteraner

Pressemeddelelse

I et tæt samarbejde med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund går Horsens Kommune og AC Horsens ind i kampen for at hylde og anerkende danske veteraner. Veteran Match 2023 afvikles den 23. september med en særlig hyldest på Nordstern Arena.

Musik på recept

Pressemeddelelse

Musiktime giver tiltrængt frikvarter til indlagte på Døgnrehabiliteringen.

Dobbelt fernisering i september: Nye kunstværkeri centrum og på Horsens Havn

Pressemeddelelse

Horsens midtby blive inden længe ikke bare ét, men hele to kunstværker rigere, når den norske kunstner Håkon Engesæth Danielsen samt den danske kunstner Trine Boesen i september afslører deres nye værker i henholdsvis en passage på Søndergade i Horsens centrum samt ved Kanalhusene på Horsens Havn.

Frikadellens tilblivelse og en (næsten) ægte nøgensnegl: Nu kan du bestille billetter til Horsens Teaterfestival 2023

Pressemeddelelse

Horsens Teaterfestival har i år fokus på inddragelse og fælleskab, og derfor er der i år også flere forestillinger, hvor unge og børn selv er medvirkende på scenen - ligesom man på årets program og plakater kan se lokale børn og unge. 

Flere frivillige skal gøre det lokale beredskab endnu mere robust

Pressemeddelelse

Service og Beredskab søger frivillige i Horsens og Hedensted kommuner, der vil give en hånd med, når der skal løses større beredskabsopgaver

Unaturligt store larver indvier ny kunstvæg i Horsens centrum

Pressemeddelelse

Lokale kunstnere inviteres til at udsmykke Borgergade med midlertidige kunstværker i et nyt gadegalleri - nu er første kunstner klar til fernisering.

Gadesamarbejde hylder igen den horsensianske musikhistorie: Gratis koncert med Chief 1 og flere Hollywood-sten

Pressemeddelelse

Det lokale gadesamarbejde i Graven hylder den horsensianske musikhistorie. 12 spritnye Hollywood-sten bliver lagt den 11. august.