Pressemeddelelser

321 resultater

Hybridbane på Nordstern Arena

06. jun. 2023

Pressemeddelelse

Anlæggelse af nyt græstæppe går i gang umiddelbart efter stadionkoncert med The Weeknd den 14.juni.

To gratis havmiljø-arrangementer: Lær om livet under havoverfladen i Horsens Fjord og vær med til at give havet en hjælpende hånd

02. jun. 2023

Pressemeddelelse

Havformidlingsskibet M/S Anton inviterer børnefamilier og alle andre interesserede om bord, når skibet lægger til Horsens Havn den 9. juni. Rundvisning, historiefortællinger om havmiljøet og mulighed for at klappe en krabbe i rørebassinet er en del af programmet. En uge senere får folk i alle aldre mulighed for helt konkret at give det pressede havmiljø en hjælpende hånd, da frivillige på fjerde år inviterer til ålegræsudplantning i Horsens Fjord fra den 16. til 25. juni. Begge arrangementers fokus på havnaturen og livet i Horsens Fjord er en del af en fælles og tværkommunal indsats omkring forbedringer i havmiljøet.

Hele Horsens varmer op: Fest med på Torvet inden The Weeknd-koncerten

02. jun. 2023

Pressemeddelelse

Når The Weeknd gæster Horsens den 14. juni, bliver Torvet forvandlet til en stor festplads med selfie-spots, minidiskotek, quiz og gratis koncert.

Idræt og ildsjæle i folkeskolerne - Horsens er kåret som Skoleidrætskommune 2023

02. jun. 2023

Pressemeddelelse

Horsens Kommune har modtaget en særlig anerkendelse for at bringe idræt og bevægelse ind i kommunens folkeskoler. Det er første gang, Horsens Kommune får titlen som Skoleidrætskommune.

Et spontant stop ved SOSU-campingvognen gav Fetije job i ældreplejen

31. maj 2023

Pressemeddelelse

38-årige Fetije fra Kosovo havde et stort ønske om at arbejde med ældre. En dag hun var ude at køre, så hun Horsens Kommunes SOSU-campingvogn. Hun holdt ind, tog en snak - og 2 uger efter var hun i arbejde.

Horsens Kommune afprøver populær spireordning i børnehaver: Lukas på 14 år giver børnene en ekstra oplevelse om eftermiddagen

30. maj 2023

Pressemeddelelse

Siden 2018 har Horsens Kommune haft succes med at ansætte skoleelever på de lokale plejehjem. Nu testes spireordningen i to børnehaver, hvor de unge leger og laver aktiviteter med børnene om eftermiddagen.

Tag med på Vild Vandring 3. juni – og få en guidet naturoplevelse, vilde ideer og blomsterfrø med hjem

25. maj 2023

Pressemeddelelse

Hundredevis af horsensianere har allerede gået for biodiversiteten sidste år. Nu inviterer Horsens Kommune igen - sammen med DN Horsens, Fodslaw Horsens og Dansk Vandrelaug - alle naturglade på Vild Vandring i den skønne natur ved Horsens. Fire vandreruter er planlagt i omgivelser med høj biodiversitet; og som noget særligt for børnefamilier og hundeejere er der i år skræddersyet både en natureventyr- og en hunderute.

Mere end 200 oplevelser: Horsens Holder er klar med programmet

25. maj 2023

Pressemeddelelse

Programmet for Horsens Holder '23 er ude, og med mere end 200 forskellige arrangementer kan du glæde dig til fire dage med et hav af oplevelser for alle aldre.