Kontakt os

Byggesag

Telefon: 76 29 25 80 
byggesag@horsens.dk

Telefontider:

Mandag, tirsdag, og fredag 10:00 til 13:00
Onsdag lukket
Torsdag 10:00 til 13:00 og 16:00 til 17:00

Personlig henvendelse:
Book et møde ved at reservere en tid på horsens.reservertid.nu.

Den Digitale Hotline

Telefon 70 20 00 00

Mandag - torsdag 8:00 til 20:00
Fredag 8:00 til 16:00
Lørdag Lukket
Søndag 16:00 til 20:00

Byggetilladelser

Går du i byggetanker? Så er det vigtigt, du sætter dig ind i de regler der gælder. Find svar på de fleste spørgsmål om byggeri og tilladelser her på siden.

Det kræver sandsynligvis tilladelse fra os, hvis du ønsker du at bygge nyt, bygge til, bygge om, ændre på bygningens oprindelige funktion eller på anden måde foretage store ændringer af eksisterende byggeri.

Vær ude i god tid med din ansøgning

Du skal for tiden forvente en længere sagsbehandlingstid end sædvanligt på din byggeansøgning. Der er virkelig gang i byggeriet, og vi har historisk travlt på byggesagskontoret.

Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning ind til os i rigtig god tid, hvis du går i byggetanker.

Luk alle
Åbn alle

Kommunen på web-kort

Søg din adresse frem i WebKort, som er vores digitale kort over kommunen. Her finder du masser af oplysninger om forhold, der kan have betydning for, hvad du må bygge.

FilArkiv - vores digitale byggesagsarkiv

Mangler du tegninger, oplysninger fra byggesager eller andet materiale om din ejendom? Se hvilke sager vi har liggende i vores byggesagsarkiv på FilArkiv.dk 

Røg, støj, støv og lugt

Byggeri og anlægsarbejde kan støje, støve og vibrere - og altså genere miljøet og omgivelserne. Husk at anmelde dine midlertidige byggeaktiviteter m.m. så vi ved, hvad du gør for at afhjælpe generne.