Skip Navigation

Røg, støj, støv og lugt

Er du generet af røg, støj, lugt og støv? Læs mere om, hvad du selv kan gøre, og hvornår du kan klage til os. Husk også selv at anmelde dine støjende og støvende midlertidige aktiviteter før du går i gang.

Husk at anmelde dine midlertidige miljøaktiviteter

Midlertidige aktiviteter som fx byggeri, vejarbejde, facaderenovering og nedrivning kan støje, vibrere og støve - og altså genere miljøet og omgivelserne. Du har derfor pligt til at anmelde dine midlertidige miljøaktiviteter, før du går i gang. Du skal blandt andet oplyse, hvornår du er i gang med aktiviteterne, og hvad du gør for at afhjælpe generne.

Find flere oplysninger i vores regulativ for visse miljøforhold ved bygge- og anlægsarbejder (pdf).

Er du generet af røg eller støj fra din nabo? Snak med din nabo først

Uanset om din nabo er en privatperson eller en virksomhed, så er en snak med naboen ofte den hurtigste og bedste måde at få løst problemerne på. Måske er din nabo slet ikke bevidst om, at der er et problem. De fleste mennesker er interesserede i at undgå nabostrid og generer ikke bevidst deres omgivelser.

Vores indblanding i klagersager bør være den sidste udvej. Der er nemlig ingen garanti for, at vi kan løse konflikten mellem jer. Måske får du oven i købet et resultat, som du synes er dårligere, end hvis du og din nabo havde fundet en løsning sammen - uden love og paragraffer.

Luk alle
Åbn alle
Billede af kvinde

Kontakt os

Den Digitale Hotline

Telefon: 70 20 00 00

Åbningstider:
Mandag - torsdag 8:00 til 20:00
Fredag 8:00 til 16:00
Lørdag Lukket
Søndag 16:00 til 20:00

Natur og Miljø

Telefon: 76 29 29 29
naturogmiljoe@horsens.dk