Gå til hovedindhold
Strategier og politikker

Bolig, bosætning og erhverv

Læs vores strategier for bolig, bosætning og erhverv lige her.

Luftfoto af Horsens by
 • Læs op

Indhold

  Bosætningsstrategi

  Bosætningsstrategi 2020 (pdf)

  Udviklingen af Horsens Kommune i de senere årtier viser, at vi på mange måder allerede har knækket koden i forhold til at være et sted, mennesker har lyst til at bo. Vi har udarbejdet en bosætningsstrategi for perioden 2020-2023, der sætter en langsigtet kurs for de kommende års arbejde med at sikre en fortsat høj befolkningstilvækst.

  Du kan også blive klogere på vores arbejde med bosætning på vores hjemmeside for tilflyttere, herfinderduhjem.dk.

  Boligstrategi

  Boligstrategi for Horsens Kommune (pdf)

  Når vi planlægger nye boligområder, ønsker vi et udbud af boliger, der er en blanding af forskellige boligtyper, størrelser og ejerforhold. Dermed får vi også en blandet befolkningssammensætning, hvilket skaber levende lokalområder, fællesskab og samhørighed. I Horsens Kommune skal det være muligt at finde en bolig, der passer til lige præcis dit liv og behov i hverdagen. 

  Erhvervsstrategi

  Klar til fremtiden - Horsens Kommunes erhvervsstrategi (pdf)

  Vi vil gøre det endnu lettere at starte, drive og udvikle virksomhed i Horsens Kommune. Vores erhvervsstrategi 'Klar til fremtiden' bygger på bidrag og idéer fra næsten 100 aktører fra vores lokale erhvervsliv og rummer nye ambitioner inden for bl.a. digital og grøn omstilling, iværksætteri og udviklingen af vores erhvervsmæssige styrkepositioner. 

  Læs mere på erhverv.horsens.dk