Gå til hovedindhold
Foreninger og tilladelser

Tilskud til foreninger og aftenskoler

Godkendte foreninger og aftenskoler kan søge tilskud til aktiviteter og lokaler.

 • Læs op

Indhold

  Godkendte foreninger kan søge tilskud til lokaler, kurser og aktiviteter. 

  Frister for at ansøge:

  • Kursustilskud og aktivitetstilskud - 15. marts

  • Lokaletilskud og foreningsregnskaber - I kan ansøge løbende eller senest 1. juli

  Søg tilskud her

  Jeres forening kan søge tilskud til:

  Aktiviteter i børne-, ungdoms- og idrætsforeninger.

  Børne-, ungdoms- og idrætsforeninger kan søge tilskud til aktiviteter for børn og unge under 25 år og til voksne handicappede. Tilskuddet går til foreningens drift.

  Byrådet har afsat en pulje, som bliver fordelt i forhold til omfanget af aktiviteter. Foreninger, der modtager aktivitetstilskud, får også et grundtilskud på 3.000 kr. pr. år.

  Kurser for trænere og ledere

  Børne-, ungdoms- og idrætsforeninger kan søge tilskud til uddannelse og kurser for trænere og ledere. I kan søge tilskud til kursusudgifter, men ikke til transportudgifter. Tilskuddet er 100 pct., dog max. 1200 kr. pr. person pr. år.

  Lokaler til børne-, ungdoms- og idrætsforeninger

  Kommunen stiller som udgangspunkt gratis lokaler til rådighed. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt af finde andre lokaler. Så kan I, hvis I kan godkendes til det, få tilskud til leje af lokalerne. I kan få op til 75 pct. i tilskud til lokaler, haller og lejrpladser, der ejes eller lejes af folkeoplysende foreninger til aktiviteter for børn og unge under 25 år.

  Bevæg dig for livet medlemsbonus

  Hvis I har været godkendt til tilskud i mindst et år, så vil I kunne søge om en medlemsbonus for de flere medlemmer i bliver i forhold til antallet af medlemmer i 2019. Der ydes bonus med 500 kr. pr. nyt medlem forøges i nettotilvækst.

  Idræts- og svømmehaller

  Foreninger og oplysningsforbund skal henvende sig til hallen eller Forum Horsens om lån eller leje af idræts- og svømmehaller.

  Se ledige tider og book

  Retningslinjer

  Vejledninger

  Fritidsundervisning for voksne

  Aftenskoler kan søge tilskud til fritidsundervisning for voksne. Tilskuddet dækker en del af udgifterne til undervisernes lønninger.

  Lokaler til fritidsundervisning for voksne

  Kommunen stiller som udgangspunkt gratis lokaler til rådighed for aftenskoleundervisning. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at finde andre lokaler (fx. varmtvandsbassin). Her kan I, efter nærmere aftale med os, få et tilskud til leje af lokalerne.

  Frister for at ansøge om tilskud:

  • Aftenskoler - 4. januar (undervisningstimer)
  • Aftenskoler - 1. april (tilskud for deltagere fra andre kommuner og regnskab)

  Søg tilskud:

  Retningslinjer

  Vejledninger

  Se lignende sider