Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Samarbejde i Graven lancerer nye indgangsportaler, Hollywood-sten og facadekunst

Fremover kommer Graven ikke kun til at være kendt som "Street of Fame" i folkemunde. Fra den 3. maj kommer det også til at være mejslet ind i de to nye indgangsportaler, der vil byde besøgende velkommen i Hollywood-gaden

29. apr. 2024

Indhold

  • Læs op

  Graven i Horsens står på tærsklen til endnu en bemærkelsesværdig forvandling. Den 3. maj kl. 13:30 lanceres gadens to indgangsportaler, et facademaleri og fire nye Hollywood-sten med taler, musik og fadøl. 

  De to nye indgangsportaler markerer ikke blot Graven, men også begyndelsen på en musikalsk rejse:

  - De to portaler får forhåbentlig endnu flere lokale og turister til at udforske Graven og dykke ned i historierne bag hver enkelt Hollywood-sten, siger borgmester Peter Sørensen, og fortsætter:

  - Samtidig er det værd at fejre det fantastiske samarbejde blandt butikker, spisesteder, ejendomsejere og kommunen, som er gået sammen om at forvandle Graven.

  Kunst skaber plads til fordybelse
  Udover indgangsportaler og hollywood-sten får Graven også et nyt facade-maleri af kunstneren Rasmus Rinhack. PEJA Ejendomsinvest ejer den ejendom, der lægger væg til værket:

  - Det er fantastisk at opleve, hvordan vores samarbejde i Graven gør en forskel. Især de erhvervsdrivende skal have stor ros for deres indsats. Med facade-maleriet tror jeg, vi kommer til at skabe plads til at stoppe op og fordybe sig i både kunsten og musikken, siger Peter Pørtner Voldby fra Peja Ejendomsinvest.

  Både indgangsportaler, facademaleri og navnene på de fire hollywood-sten afsløres til lanceringen den 3. maj kl. 13.30. Alle er velkomne.
   

  Information om lanceringen

  • Lanceringen begynder den 3. maj klokken 13:30 ved Restaurant Corfitz
  • Borgmester, Peter Sørensen, holder velkomsttale
  • Både indgangsportaler, facademaleri og kunstnerne på de nye Hollywood-sten vil blive afsløret til eventet
  • Eventet afrundes med musik og fadøl
  • Alle er velkomne

  Vedhæftede filer

  Graven06.jpg
  Graven04.jpg