Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Gadesamarbejde hylder igen den horsensianske musikhistorie: Gratis koncert med Chief 1 og flere Hollywood-sten

Det lokale gadesamarbejde i Graven hylder den horsensianske musikhistorie. 12 spritnye Hollywood-sten bliver lagt den 11. august.

07. aug. 2023

Indhold

  • Læs op

  Et flot fremmøde i Graven på en regnvejrsdag den 22. marts 2023, hvor 15 Hollywood-sten blev afsløret. Foruden en masse prominente kunstnere blev også sponsorerne hyldet med en sten. Foto: Horsens kommune.

  Det lokale gadesamarbejde i Graven har været drivkraften bag idéen til Street of Fame, som er en hyldest til musikhistorien i byen, og som nu for tredje gang kan afsløre flere Hollywood-sten. Men denne gang har musikken ikke kun fundet plads i mejslede sten i jorden. Også luften fyldes med levende toner, når Chief 1 runder arrangementet af foran Horsens Ny Teater.

  Borgmester Peter Sørensen er begejstret over arrangementet og den store interesse for "Street of Fame":

  - Jeg er meget imponeret over, hvordan det lokale gadesamarbejde i Graven har formået at løfte Street of Fame-idéen til noget blomstrende og vedvarende. Der kommer hele tiden nye initiativer, som løfter Graven som gade, skaber en mere levende bymidte og som minder os alle om vores stolte musikhistorie. Jeg ser frem til afsløringen af de nyeste sten, og jeg vil gerne takke de private sponsorer for deres fantastiske bidrag. Desuden vil jeg takke Horsens Ny Teater for at arrangere en gratis teaterkoncert med Chief 1, siger han.

  Afsløringen af de nye Hollywood-sten starter ved Jørgensens Hotel kl. 15.30. Tilstede under afsløringen vil blandt andet være lokale erhvervsdrivende, sten-sponsorer og borgmester Peter Sørensen. Borgere og presse er velkomne til hele arrangementet.

  23 aktører bag 42 sten

  23 forskellige aktører står bag de nu i alt 42 Hollywood-sten:

  Horsens & Friends, M+ Ejendomme, Jagtbar, Bar Rolig, Kokomo, Horsens Ny Teater, Cashpoint Sportsbar, Horsens Folkeblads Fond, Is-kagen, Corfitz, Jens Karstensen A/S, Jørgen Schou, Nordicals, Bytorvet Horsens, Nybolig Horsens, FÆNGSLET, City Horsens, LP Maskinservice, Hede Nielsen Fonden, BID Danmark, Bente Pedersen, Cube Marketing ApS og Horsens Kommune. 

  Samarbejdet i Graven

  Gadesamarbejdet i Graven er et såkaldt BID-samarbejde (Business Improvement District), som er en frivillig samarbejdsmodel. Her er butikker, spisesteder, ejendomsejere, City Horsens, Horsens Kommune m.fl. gået sammen for at styrke detailhandlen og aktiviteterne i gaden. Hvis man vil være sponsor for en Hollywood-sten, kan man kontakte Jeppe Keller, leder af erhverv og turisme i Horsens Kommune, på erhvervskontakt@horsens.dk.

  Vedhæftede filer

  Graven1.jpgGraven2.jpg