Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Flere upcomers får chancen for at accelerere iværksætterkarrieren

Iværksætterbutikken Upcomers åbner igen i Horsens, så nu kan nye iværksættere gratis teste butikslivet og udvikle deres forretning

25. jun. 2024

Indhold

  • Læs op

  Mirela Pascari er bygningskonstruktør og iværksætter af Sculpted Flames, hvor hun producerer og sælger sine egne håndlavede lys.

  Iværksættere, der er klar til at samarbejde

  Mirela Pascari er indehaver af lys-forretningen Sculpted Flames og én af Upcomers' oprindelige iværksættere. Hun drømmer om at fortsætte som en del af butiksfællesskabet i efteråret:

  - Det har overgået mine forventninger at være en del af Upcomers. Det har været en virkelig god mulighed for mig for at lære mine kunder endnu bedre at kende og hurtigt teste, om mine nye produkter vækker interesse eller ej, siger hun.

  Til spørgsmålet om, hvilke nye kolleger hun drømmer om at få i butikken, er Mirela Pascari ikke i tvivl:

  - Det skal være iværksættere, som har lyst til at samarbejde. Vi hjælper hinanden med at lægge vagtplan, vi træffer fælles beslutninger for butikken, og så sørger vi for en rigtig god kundeservice. Det skal man have lyst til at være en del af.

  En chance, der er værd at gribe

  I Bytorv Horsens glæder man sig over at kunne skabe helt unikke rammer for iværksættere, som ønsker at få erfaring med at drive en fysisk butik:

  - Detailhandlen er selvfølgelig utrolig vigtig for os, og derfor er vi så glade for at kunne være med til at udklække endnu flere forretninger til vores by, fortæller centerdirektør i Bytorv Horsens, Anette Vestergaard, og afslutter:

  - Det er en helt unik mulighed at kunne gå efter sin drøm i så trygge rammer. Selvfølgelig er det også hårdt arbejde, men det her er en chance, der er værd at gribe, for der findes ikke mange muligheder som den her.

  Upcomers åbner 1. oktober 2024, hvis 6-8 iværksættere har lyst til at være med.

  Sådan bliver du en del af Upcomers

  Bliver du en del af Upcomers, kan du glæde dig til

  • et gratis lejemål i Bytorv Horsens fra 1. oktober - 31. december 2024
  • et fast mentorkorps, der kan sparre med dig om alt fra butiksindretning til salg og samarbejde
  • markedsføring af butikken igennem Bytorv Horsens og City Horsens
  • butiksinventar i form af reoler og belysning i butikken.

  Bytorv Horsens, Business Horsens og Horsens Kommune stiller rammerne til rådighed, mens det er iværksætternes ansvar at varetage den daglige drift og sikre butikkens succes.

  Skal du være med i Upcomers, når vi åbner igen 1. oktober?

  Kontakt Casper Johansen fra Business Horsens: 2761 4903 / cas@businesshorsens.dk

  Vedhæftede filer

  Mirela.SculptedFlames.jpg
  Upcomers.butik.jpg