Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Ca. 175 børn indtager ny skolefløj i Egebjerg

Egebjergskolens nye fløj er klar til indvielse, og det sker med en åbningsfest, der involverer alle børn i skolens 2., 3. og 4. klasser - ca. 175 elever i alt

08. maj 2024

Indhold

  • Læs op

  På mandag bliver den nye fløj indviet på Egebjerg Skole. Foto: Horsens Kommune

  Det er nemlig i første omgang 2.-4. klasserne, som skal bruge de otte nye klasselokaler og et nyt musik- og bevægelseslokale, og børnene er klar mandag morgen den 13. maj til med sang og snoreklip at indtage de nye lokaler. Den nye fløj er på ca. 1.340 kvm fordelt på to etager. Og ved alle klasseværelser bliver der på gangene lavet plads til, at eleverne kan mødes i mindre grupper og lave projektarbejde.

  Åbningsfesten foregår i det nye store fællesområde, som binder den nye skolefløj sammen med den nuværende skole - og starter fra morgenstunden - kl. 8.15.

  Egebjerg har i flere år været et af Horsens Kommunes stærkeste vækstområder - og er nu også suppleret af det helt nye byområde ved Nørrestrand.

  - Det glæder mig virkelig, at vi med den nye skolefløj nu får skabt endnu bedre rammer for børn og unge på Egebjergskolen - både nu og i de kommende år, siger Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune.

  Egebjergskolen er i flere omgange knopskudt, og den nye fløj passer rigtig fint ind i skolens øvrige udseende - selvom nybyggeriet har fået et nyt og tidssvarende udtryk.

  I gården mellem den nuværende hovedindgang og den nye bygning er der samtidig etableret et nyt grønt gårdmiljø med fokus på biodiversitet, træer og planter.  

  Udvidelsen af Egebjergskolen er en del af budgetaftalen for 2022, hvor forligspartierne besluttede at udvide skolens kapacitet. Horsens Byråd frigav dengang 28 mio. kr. til projektet.

  Pressen er velkommen til at deltage i den officielle åbning af den nye skolefløj - og det foregår mandag den 13. maj kl. 8.15 i den nye aula på Egebjergskolen.

  Vedhæftede filer

  Indvielse.jpg