Gå til hovedindhold
Service til virksomheder
Udvikling

Vækst og iværksætteri

Læs om udvikling og vækst, iværksætteri og erhvervsnetværk.

 • Læs op

Indhold

  BusinessHorsens er kommunens aktive erhvervsforening, der faciliterer netværksmøder for byens erhvervsliv og tilbyder ydelser, der kan fremme innovation og vækst hos medlemsvirksomhederne. Læs mere om dine muligheder for rådgivning på businesshorsens.dk. Hos Erhvervshus Midtjylland kan du få kortlagt din virksomheds muligheder for vækst og udvikling. Læs om Erhvervshus Midtjyllands tilbud.

  Har du brug for vejledning til, hvordan du starter virksomhed? Eller ejer du en ung virksomhed med vækstpotentiale? Så står BusinessHorsens klar til at hjælpe dig. Læs mere på businesshorsens.dk

  I Horsens Kommune finder du flere spændende iværksættermiljøer – fx på FÆNGSLET.

  Og du kan finde masser af inspiration og hjælp på vistartersgu.dk.

  På kommunens erhvervssite erhverv.horsens.dk kan du læse om de mange spændende iværksættermiljøer og -netværk, vi har i Horsens.  

  Vi har tradition for at samarbejde med erhvervslivet om udvikling og udfordringer. Derfor laver vi samarbejdsalliancer lokalt, og vi er samtidig en del af Business Region Aarhus-samarbejdet. På kommunens erhvervssite erhverv.horsens.dk kan du læse om mere om de mange spændende muligheder for erhvervsnetværk, der er i Horsens.