Skip Navigation

Ungerådet

Er du interesseret i at gøre en forskel for unge i Horsens, og er du mellem 15 og 29 år? Så er Ungerådet noget for dig. 

Hvad er Ungerådet? 

Målet med Ungerådet Horsens er at sikre, at unge har indflydelse på de beslutninger, som vedrører dem. Dette med særligt fokus på at skabe større sammenhæng mellem Horsens Kommune og ungdomsuddannelserne samt give indsigt i og forståelse for demokratiske processer.

Kort sagt: Gøre Horsens Kommune til en bedre kommune at være ung i

Dette sker gennem et samarbejde mellem Ungerådet og politikerne, hvor unges ideer, behov og drømme aktivt bliver bragt i spil. Børne- og Uddannelsesudvalget hører Ungerådet i relevante sager, og samtidig har Ungerådet mulighed for at komme med forslag, som Børne- og Uddannelsesudvalget kan tage op.

Ungerådet er for unge i alderen 15 til og med 29 år, der bor eller uddanner sig i Horsens.

Gennem Ungerådet kan du få politisk medbestemmelse samtidig med, at du har det sjovt og laver sociale arrangementer sammen med andre unge. Medlemmerne vælges for et år ad gangen, og du kan søge en af Ungerådets 37 faste pladser, hvis du er:

• Ung og studerer på en uddannelsesinstitution i Horsens
• Ung og bosat i Horsens Kommune
• Ung og arbejder i Horsens Kommune
• Ung og på uddannelseshjælp eller anden offentlig forsørgelse i Horsens Kommune

Ungerådet mødes minimum fem gange årligt og arbejder med mange spændende projekter. Ungerådet kan eksempelvis lave høringssvar til kommunens politikker, kampagner, events, sociale arrangementer og tage på inspirationsture.

Ungerådet har et sekretariat, der tager sig af alle henvendelser og sørger for, at de bliver bragt videre til Ungerådet. Har du gode ideer til vigtige emner Ungerådet skal tage op, eller har du selv lyst til at være med i Ungerådets arbejde, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatsbetjener Tim Nelson på mail ungeraad@horsens.dk eller telefon 40 33 68 05.

Følg Ungerådet på Facebook

Følg Ungerådet på Instagram

Luk alle
Åbn alle
Billede af kvinde

Kontakt os

Børn, Unge og Kultur, Ungerådet

Chr M Østergaards Vej 4
8700 Horsens

Sekretariatsbetjener Tim Nelson

Telefon: 40 33 68 05
ungeraad@horsens.dk 

Find os på Facebook 

Find os på Instagram