Skip Navigation

Lystfiskeri og sejlads

Få information om lystfiskeri og sejlads på Gudenåen og Bygholm Sø. 

Vil du være med i Brugerrådet for Sejlads på Gudenåen (2022-2025)?

Vidste du, at der findes et Brugerråd for Sejlads på Gudenåen? I brugerrådet sidder blandt andre bredejere, kanoudlejere, myndigheder og interesseorganisationer med en relation til sejladsen på Gudenåen. Brugerrådet drøfter aktuelle problemstillinger i relation til sejlads på Gudenåen. Derudover rådgiver brugerrådet kommunerne og Gudenåkomiteen i spørgsmål om administrationen af reglerne omkring den ikke-erhvervsmæssige sejlads i GudenåSystemet.

Nu er det tid til at sammensætte et nyt Brugerråd for perioden 2022-2025.

Interesseret i medlemskab i Brugerrådet for Sejlads på Gudenåen?

For at få så bred rådgivning som overhovedet muligt – både ud fra et geografisk og interessemæssigt aspekt – opfordres alle interesserede interesseorganisationer med en relation til sejladsen på Gudenåen til at søge.

Søg senest den den 31. januar 2022.
Læs hvad ansøgningen skal indeholde, og hvordan du søger, på brugerrådets hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte koordinator i Gudenåkomitéens Sekretariat Majbritt Kjeldahl Lassen (mobil: 51 44 49 43; e-mail: makla@silkeborg.dk).

 

På brugerrådets hjemmeside kan du læse, hvad Brugerrådet for Sejlads på Gudenåen tidligere har beskæftiget sig med.

Gudenåkomitéen nedsætter et nyt Brugerråd for Sejlads på Gudenåen hvert 4. år. Der er plads til maksimalt 15 medlemmer i alt. De to årlige møder mellem Brugerrådet og Gudenåkommunerne bliver holdt i Silkeborg Kommune, typisk torsdag eftermiddage. 

Luk alle
Åbn alle

Sejlads

Luk alle
Åbn alle
Billede af kvinde

Kontakt os

Natur og Miljø

Telefon: 76 29 29 29
naturogmiljoe@horsens.dk