Pressemeddelelser

315 resultater

Tag med på Vild Vandring 3. juni – og få en guidet naturoplevelse, vilde ideer og blomsterfrø med hjem

25. maj 2023

Pressemeddelelse

Hundredevis af horsensianere har allerede gået for biodiversiteten sidste år. Nu inviterer Horsens Kommune igen - sammen med DN Horsens, Fodslaw Horsens og Dansk Vandrelaug - alle naturglade på Vild Vandring i den skønne natur ved Horsens. Fire vandreruter er planlagt i omgivelser med høj biodiversitet; og som noget særligt for børnefamilier og hundeejere er der i år skræddersyet både en natureventyr- og en hunderute.

Mere end 200 oplevelser: Horsens Holder er klar med programmet

25. maj 2023

Pressemeddelelse

Programmet for Horsens Holder '23 er ude, og med mere end 200 forskellige arrangementer kan du glæde dig til fire dage med et hav af oplevelser for alle aldre.  

Markant CO2-reduktion i løbet af 4 år: Det er gået endnu bedre end forventet, ikke mindst takket være den historisk store udbygning af fjernvarmenettet

22. maj 2023

Pressemeddelelse

CO2-udledningen fra især energisektoren er faldet markant fra 2018-2021 i Horsens Kommune. De gode tal i klimaregnskabet skyldes blandt andet grønnere strøm og den historisk store fjernvarmeudrulning, der har minimeret forbruget af naturgas betydeligt i kommunen.

245 nye ladestandere – heraf 18 hurtigladere - er på vej til elbilister i Horsens Kommune

17. maj 2023

Pressemeddelelse

Skiftet til elbiler har stor betydning for nedbringelsen af CO2-udledningen i Horsens Kommune. Derfor skal det være så nemt som muligt at få strøm på elbilen, så flere vælger den grønne transportform

Nye byrumsmøbler lægger op til liv og leg:Første stop bliver Torvet i Horsens

09. maj 2023

Pressemeddelelse

En række nye, sekskantede møbler i træ skal skabe mulighed for mere ophold, hygge og leg. Bag møblerne står EFFEKT Arkitekter, der også står bag blandt andet det populære Skovtårnet i Rønnede nær Faxe.

Nominer dit favoritbyggeri eller yndlings-byrum til Arkitekturprisen 2023

03. maj 2023

Pressemeddelelse

Igen i år uddeler Horsens Kommune Arkitekturprisen til de arkitektonisk mest vellykkede bygninger og byrum af nyere dato. Den prisværdige arkitektur skal udpeges af kommunens brugere og borgere, som alle opfordres til at nominere deres personlige favorit-projekt.

STU elever dyster i esports-turnering og møder nye venner

28. apr. 2023

Pressemeddelelse

Horsens Kommune lagde lokaler til, da elever fra fem STU´er mødtes for at spille Counter-Strike, lave fællesaktiviteter og have en sjov dag sammen.

Ny daginstitution ved Nørrestrand bliver bygget med natur, bæredygtighed og biodiversitet i centrum

26. apr. 2023

Pressemeddelelse

På fredag bliver der taget 1. spadestik på byggeriet af den nye daginstitution med naturprofil og vilde legepladser ved Nørrestrand. Børn og personale kan glæde sig til at flytte ind til juni næste år