Gå til hovedindhold
Udvikling

Find de skarpeste og mest empatiske hjerner på Campus

På Campus i Horsens finder du over 30 uddannelser, mere end 80 forskellige nationaliteter, et 16-etagers innovationshus, laboratorier, værksteder, auditorier og lounge-områder fordelt på 36.000 m2 topmoderne uddannelsesfaciliteter.

Indhold

  De skarpeste og mest empatiske hjerner har deres daglige gang på Campus i Horsens. Her er studerende med over 80 forskellige nationaliteter, der drømmer om at blive alt fra bygningskonstruktører og social- og sundhedshjælpere til sygeplejersker og klima- og forsyningsingeniører. 

  Få et overblik over alle uddannelserne lige her.

  Virksomheder og start-ups bor side om side med uddannelser og forskning 
  VIA University College og Social- og Sundhedsskolen har til huse på Campus ligesom Insero, Business Horsens og Construction Center Denmark. Naboskabet skaber kløgtige samarbejder mellem erhvervslivet, forskning og de studerende, så praktikker, studiejobs og fælles projekter er en naturlig del af hverdagen på Campus. 

  En velaffyret spytklat fra alt det gode i studielivet

  Platform K er kultur, kreativitet, kaffe, koncerter, kærlighed og kant. Kort sagt, K for Kom og vær med, for det er DIT sted. Platform K er et kulturhus, hvor vi skal mødes om koncerter, drag bingo, talks, øvelokaler, festivaler, croquis-tegning, snak i caféen, tarteletter og en masse nye oplevelser. Og så ligger det en velaffyret spytklat fra Campus. Find Platform K's program lige her.

  I Horsens ka' du shoppe nyt og brugt - dyrt og billigt. Og så ka' du få slukket både sulten og tørsten hos vores mange hyggelige caféer. Kun en velaffyret spytklat fra Campus. Få et overblik over de fleste butikker hos City Horsens.

  I september 2023 åbner byens nye håndværkerkollegie, der bliver et ret særligt sted med kollegieboliger, værkstedsfaciliteter og fællesarealer - kun et velaffyret spytklat fra Campus. Snus til projektet lige her.

  Lige meget om du har fuldt overblik over off-side, 24-sekund-signalet og tekniske fejl eller mest går til kamp for grill-pølsernes skyld, er du mere end velkommen på lægterne. Forum Horsens har forskellig sportsgrene på programmet, og her kan du se, hvornår du kan trække i kamptrøjen og finde dine bedste kampråb frem. Kun en velaffyret spytklat fra Campus

  Horsens disker op med en platte af festivaler, så du kan skråle, danse, spise, opleve og hygge med din bedste festivalmakker. Kun en velaffyret spytklat fra Campus. Læs mere om alle festivalerne lige her.

  Vi har tre skoler, hvor du kan forfine dit håndværk. Komediehuset til teater. Billedskolen til kunst. Og musikskolen til musik, naturligvis. Kun en velaffyret spytklat fra Campus. Læs mere her

  Se lignende sider

  Horsens vokser