Skip Navigation

Coronatest af elever i folkeskolen

Vi tilbyder kviktest til elever på folkeskolerne. Se mere om hvor og hvornår nedenfor.

Hvor kan dit barn blive testet og hvornår?

Alle elever fra 1. klasse har mulighed for at få en kviktest på en af vores skoler i hverdagene. Det gælder både elever i vores kommunale folkeskoler og elever på privat- og friskoler.

Der er mulighed for test fra kl. 12.00 til kl. 17.00

På nuværende tidspunkt er der mulighed for test følgende steder:

 

 Ugedag Skole
Mandag

Gedved Skole

Højvangskolen

Stensballeskolen

Tirsdag

Brædstrup Skole

Lundskolen

Østerhåbskolen afdeling Torsted

Onsdag

Hovedgård Skole

Horsens Byskole afdeling Fussingsvej

Højvangskolen

Torsdag

Lundskolen

Stensballeskolen

Østerhåbskolen afdeling Torsted

Fredag

Bankagerskolen

Hovedgård Skole

Østbirk Skole

Dit barn kan kun blive testet med følge af en voksen, da vi ikke må teste uden et samtykke. Hvis dit barn er 15 år eller ældre, kan han/hun selv blive testet. 

 

Test i forbindelse med et smittetilfælde

Hvis der opstår et smittetilfælde på dit barns skole, vil dit barn have mulighed for at få et test samme dag, som smittetilfældet er konstateret. 

I de fleste tilfælde vil muligheden for test være på dit barns skole, og andre gange på en nærliggende skole. Dit barns skole vil informere dig nærmere via Aula, hvis der opstår smitte. 

Ved smitttilfælde må vi teste elever fra 0. klasse.

 

Selvtests

Som et supplement til de andre testmuligheder er selvtest også en mulighed. Du kan på dit barns skole få udleveret en selvtest til dit barn, hvorefter du selv kan udføre testen på dit barn der hjemme. 


Dit barns skole kan orientere dig nærmere om udlevering af selvtest. 

Hvis dit barn tester positivt på en selvtest, skal du hurtigst muligt bestille en tid til en PCR test, for at få svaret bekræftet. Du skal ikke ringe til Smitteopsporingen før du har et positivt svar på en PCR test. 

Vi sørger fortsat for at passe godt på dit barn ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger i vores skoler og dagtilbud.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 fortsat påvirker dit barns hverdag? Så kontakt ledelsen på din lokale skole eller dagtilbud