Kollektiv trafik og p-pladser 

Kollektiv trafik og færgefart

Midttrafik står for den kollektive trafik i Horsens Kommune. Det gælder også skolebuskørsel.

Endelavefærgen

Færgen til Endelave sejler fortsat. Der må maksimalt være 40 passager ombord, og personalet sørger for, at passagererne sidder med afstand mellem hinanden, der overholder sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Midlertidig gratis parkering til og med 10. maj

Der har i en periode været indført midlertidig nedlukning af betalingsmuligheder på vores kommunale parkeringspladser i midtbyen. Parkering på disse p-pladser er altså gratis indtil på mandag.

Fra mandag den 11. maj skal du atter betale, når du parkerer i længere tid end 2 timer på de kommunale betalingsparkeringspladser i midtbyen.

Status til og med 10. maj

Alle vores p-automater på de kommunale parkeringspladser er lige nu dækket til, så muligheden for at betale ikke er tilgængelig.

Vi har taget dette skridt, fordi vi ikke vil belaste vores vagttelefon med opringninger omkring automater, der måtte være i stykker, og fordi de ansatte, der servicerer automaterne, er sendt hjem fra arbejde.

Lukningen varer til og med 10. maj, hvorefter parkering på vores betalingsparkeringspladser vender tilbage til normalen med 2 timers gratis parkering.

 

Kort over de kommunale parkeringspladser: