Skip Navigation

Kultur, biblioteker og fritidstilbud

Idræts- og foreningsaktiviteter 

En række restriktioner for idræts-, fritids- og foreningslivet samt aftenskolerne gælder fra 1. marts og indtil videre til og med 5. april 2021. 

  • Alle idræts-, forenings- og aftenskoleaktiviteter, der foregår indendørs, aflyses. Haller, svømmehaller, skoler og foreningslokaler må ikke benyttes i perioden. 
  • Horsens Kommunes haller er lukket.
  • Udendørs aktiviteter med op til 25 personer kan fortsat gennemføres. Det er dog ikke muligt at kunne klæde om før og efter aktiviteten, da alle omklædningsrum lukkes ned.
  • Der gælder særlige regler for professionel idræt. 
     

Er du i tvivl om noget?

Hvis du har spørgsmål til de kommunale haller, så kontakt Forum Horsens på forum@horsens.dk eller telefon 76 29 23 23. Drejer det sig om idræts- og foreningsaktiviteter og mere generel vejledning, er du velkommen til at kontakte fritidsafdelingen på fritid@horsens.dk eller telefon 76 29 23 05 eller 76 29 23 18.

Yderligere information kan findes på Fritidsportalens hjemmeside.

Kulturinstitutioner og -arrangementer

Også på kulturområdet gælder der skærpede restriktioner.

  • Alle museer kan åbne d. 21. april. Adgang kræver gyldigt coronapas. Se det enkelte museums hjemmeside for de specifikke restriktioner.
  • Teatre, biografer og spillesteder kan ifølge genåbningsplanen åbne 6. maj. Adgang kræver gyldigt coronapas. Se den enkelte institutions hjemmeside for deres specifikke restriktioner.
  • Billedskolen, Komediehuset og Horsens Musik- & Balletskole holder åbent for fritidsholdsundervisning og arrangementer i henhold til de gældende restriktioner. Alle elever holdes underrettet om de aktuelle regler og retningslinjer. Undervisning i folkeskoler og daginstitutioner sker efter aftale og i henhold til gældende restriktioner hos dem.

Er du i tvivl om noget, kan du læse mere på Kulturministeriets hjemmeside