Årets julegave: Fri entré til Det Store Pariserhjul på Torvet

Jul i Horsens bliver noget helt specielt i år, når Det Store Pariserhjul på Torvet lyser op i vintermørket og giver mulighed for ganske gratis at opleve Horsens fra oven

 

Det Store Pariserhjul på Torvet vil, som på billedet fra Torvet i Nakskov, stråle af julestemning og give mulighed for ganske gratis at opleve julen i Horsens fra oven. Foto: Søren Rosenberg

 

Den søde juletid nærmer sig, og i år har horsensianerne en ekstra stor julegave i vente. I december måned vil byen som sædvanlig summe af julestemning, men i år vil et 22 meter højt pariserhjul indgå som en ekstra del af julekulissen.

 

En ekstra stor julegave til byen

Mens det skrider fremad med Søndergadeomdannelsen, skal byen selvfølgelig ikke snydes for en festligt december. Derfor skruer vi i år lidt ekstra op for juleindsatsen med mere julestemning og julelys i gaden, og et fint pariserhjul til at hjælpe julehyggen godt på vej. Borgmester Peter Sørensen hilser den nye julegave til byen velkommen:

 

Jeg synes, det er alletiders med et højt og flot pariserhjul på Torvet, som kan bidrage til den gode julestemning på Søndergade - ikke mindst i år, hvor der arbejdes på højtryk for at forvandle byens gågade til et endnu mere attraktivt værested for byens borgere og handlende. Og jeg håber, at rigtig mange vil gribe chancen for at få en ekstra oplevelse med sig hjem fra årets julehandel i vores fantastiske by.

 

Jul i Horsens, også fra oven

Pariserhjulet vil med sine 22 meter byde på en fantastisk udsigt fra toppen, hvor det med en gratis billet bliver muligt at opleve Horsens fra en helt ny vinkel.

 

Pariserhjulet åbner fredag d. 30 november kl. 16.00 og er herefter åben alle dage 12.00-18.00 indtil d. 21. dec.

 

Der vil løbende blive opdateret med info om, hvordan man får fat i de gratis billetter på https://www.facebook.com/events/349921635741602/

 

Jul i hele midtbyen

På Torvet vil man på udvalgte dage, udover Det Store Pariserhjul, kunne tage en tur med juletoget, lave hyggelige familieaktiviteter med spejderne, nyde live julemusik og klappe børnebondegårdens søde juledyr.

 

Derudover byder midtbyen på masser af små juleaktiviteter i december, blandt andet gratis jule-krea-workshops i JuleKUBEN, hestevognskørsel, et smukt Luciaoptog, nisseløjer fra Komediehusets tre drillenisser og 24 smånisser, hyggelige juleboder og meget mere.

 

Billede1_Pariserhjul_Nakskov2016 (fotograf: Søren Rosenberg)

Det Store Pariserhjul på Torvet vil, som på billedet fra Torvet i Nakskov, stråle af julestemning og give mulighed for ganske gratis at opleve julen i Horsens fra oven

Publiceret: 22. november 2018