Skip Navigation

Schüttesvej spærres for trafik i den kommende weekend

Store rør skal graves på tværs af vejen i forbindelse med arbejdet med den nye sluse og dæmning

Schüttesvej vil i weekenden være spærret for trafik. Dog kan beboere køre ind på dele af vejen. Visualisering: Horsens Kommune 

I weekenden den 9.-12. oktober 2020 bliver Schüttesvej i Horsens spærret for trafik. Det skyldes, at der i weekenden skal graves på tværs af vejen og føres nye rør under kørebanen. Mens arbejdet står på, er det ikke muligt at holde vejen åben for trafik.

Lukningen gælder fra fredag den 9. oktober kl. 18 til mandag den 12. oktober kl. 05.

- I arbejdet med udskiftningen af slusen og dæmningen skal vi grave nogle meget store rør ned under Schüttesvej bl.a. til fiskestryget. Af sikkerhedshensyn kan vi ikke holde trafikken kørende på vejen, imens det bliver lavet. Vi har valgt at lukke vejen i en weekend for at genere trafikanterne mindst muligt, forklarer Allan Lyng Hansen, afdelingschef i Affald og Trafik i Horsens Kommune.

For beboere og bilister, der har ærinde i området, vil det fortsat være muligt at køre ind i området. Det gælder på strækningen fra krydset ved Silkeborgvej/Skanderborgvej og hen til krydset ved Lovbyvej samt fra krydset ved Bygholm Parkvej og hen til lige før Åbjergskovvej.

Til gengæld vil strækningen over selve dæmningen være lukket for al trafik.

Åbjergskovvej lukkes også

I samme tidsrum i weekenden vil Åbjergskovvej også være helt lukket for biler. 

- Det gør vi også af sikkerhedsmæssige hensyn og for at holde trafik væk fra området, forklarer Allan Lyng Hansen.

For fodgængere og cyklister er det stadig muligt at komme en tur i skoven ved at krydse Schüttesvej ved overgangen fra Bygholm Park eller via Lovbyvej.

For at udnytte tidsrummet, hvor vejen er spærret, vil entreprenøren arbejde hele weekenden og også uden for normal arbejdstid. I forbindelse med arbejdet kan der være støjgener for beboere i området.

Publiceret: 06. oktober 2020