Oplev den verdenskendte Jan Gehl på Arkitekturens Dag i Horsens

Arkitekten Jan Gehl kommer til Horsens for at holde oplæg om at skabe gode byrum

I Horsens Kommune markeres Arkitekturens Dag med oplæg af den legendariske arkitekt Jan Gehl. Pressefoto

Den 5. oktober 2020 er det Arkitekturens Dag, og vanen tro bliver det markeret rundt omkring i landet. Også i Horsens, hvor den legendariske arkitekt Jan Gehl kommer på besøg og holder to oplæg, der bl.a. vil handle om, hvordan man skaber liv mellem husene i byerne.

Jan Gehl er en af Danmarks mest kendte arkitekter, og han har skrevet flere berømte bøger om byplanlægning. Hans tanker om det gode byliv har inspireret byer som København, New York og Sydney til at gå nye veje i indretningen af byrum.

I Horsens Kommune bliver der i øjeblikket arbejdet på en ny arkitekturpolitik, hvor det gennemgående tema er "Rum for mennesker".

- Arkitektur er rigtig mange ting, men i bund og grund handler arkitektur om, hvordan vi indretter rum for mennesker, så de bl.a. har gode steder at bo, opholde sig og leve det gode liv. Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af Jan Gehl og høre, om hans perspektiv kan inspirere os i arbejdet med vores nye arkitekturpolitik, siger Anne Schmidt Andersen, afdelingschef i Plan og By i Horsens Kommune.

Begrænset antal pladser

Interesserede har mulighed for at høre Jan Gehls oplæg den 5. oktober kl. 13 eller kl. 15.30. Oplæggene bliver holdt i foredragssalen på Horsens Rådhus. På grund af Covid-19 er der en begrænsning på 35 billetter til hvert oplæg.  Alle skal have billet, som gratis kan bestilles via disse links:

Kl. 13: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/vhzgwmoxi3

Kl. 15.30: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/h7iciq0eqd

 - Arkitekturens Dag er relevant for os alle, for arkitektur handler bl.a. om, hvordan vi bruger og lever i vores byer. Derfor er Jan Gehls oplæg for alle, der har lyst til at deltage og blive inspireret, siger Anne Schmidt Andersen.

Vedhæftede filer

Publiceret: 28. september 2020