Vis emner under Forside
Julelystænding ved KUBEN
JuleKUBEN kan opleves på Søndergade hele december (Foto: Hanne Nielsen)

Dagene bliver kortere, den første nattefrost sætter ind og vi nærmer os med hastige skridt december. Det betyder at hyggen er på sit højeste lige om lidt, og at julestemningen for alvor vinder frem på gader og stræder i Horsens.

Traditionen tro byder december måned på en masse hyggelige juleoplevelser for børn og voksne i Horsens midtby. Hør dejlig julemusik, tag en tur med det traditionsrige juletog, få farve i kinderne med en skøjtetur, eller kig forbi KUBEN.
I år er KUBEN udsmykket af illustratorerne Mette Nørhede og Karina Bækkelund og har fået navnet: Under skoven over verden.

Julekalenderen GadeKunstJulen

Gå på opdagelse i Horsens helt egen julekalender GadeKunstJulen. Sammen med kunstnergruppen uARTiDK og en række af byens dygtige kunstnere er det i år blevet muligt at præsentere en ny julekalender til de nysgerrige borgere. GadeKunstJulen er en julekalender der hver dag afslører et kærligt budskab i form af gadekunst til byen. Lågerne vil bestå af alt fra enkeltstående værker til performances og workshops for byens børn og legelystne sjæle. Du kan finde ledetråden til dagens låge hver dag på www.facebook.com/maerkbyen eller på Instagram under #GadeKunstJulen.

Der er i det hele taget en masse hyggelige juleaktiviteter på programmet i hele december. Drillenisserne besøger Søndergade, miniatureudstillingen Julelegenden kan opleves i Bytorv Horsens, der bliver projiceret julede visuals på Bytorvet for at nævne nogle. Man kan læse mere om de mange aktiviteter og tidspunkter i programmet.

Skøjtebanen på Rådhustorvet vil være åben alle ugens dage, og der vil være mulighed for at leje skøjter. Find mere information om skøjtebanen samt åbningstider for skøjteudlejning og salg af varme drikke hér.

"Jul i Horsens" er del af Mærk Byen, og er planlagt i samarbejde med CityHorsens.

Se det samlede program for Jul i Horsens her:

Spørgsmål til denne sides indhold kan rettes til projektkoordinator i Kulturafdelingen Tine Nørgård på mail: tino@horsens.dk eller telefon: 24790112


 
Indholdsansvarlig Lene Bjarke Skov, kulbj@horsens.dk