Vis emner under Forside

På Horsens Kommunes hjemmeside kan du finde oplysninger om kommunen og det offentlige. Du kan læse om vores forskellige ydelser, se nyheder fra kommunen og finde anden relevant information om Horsens Kommune. Gennem vores selvbetjeningsløsninger har du mulighed for at spare turen til rådhuset og betjene dig selv direkte på nettet.

Flad struktur

Horsens Kommunes hjemmeside redigeres af en lang række ihærdige fagredaktører, der hver især har ansvar for at lægge information om netop deres fagområde på hjemmesiden. På den måde sikrer vi os at kilden til informationen også er den der er ekspert på området. Det er også en måde at sikre at oplysningerne løbende bliver opdateret, når der sker nyt på fagredaktørernes område.

 

Det tekniske

Hjemmesiden er bygget op på et content management system (CMS) fra det danske firma Sitecore. Designet er udarbejdet af designbureauet sorthvid, mens Netmester står for den tekniske opsætning af løsningen. 

 

Billeder

På Horsens Kommunes hjemmeside benyttes billeder fra henholdsvis Colourbox, www.colourbox.com, og kommunens fotografer og øvrige personale. Det er ikke tilladt uden forudgående aftale at bruge billeder fra Horsens Kommunes hjemmeside. Hvis du er interesseret i at benytte et billede fra hjemmesiden er du velkommen til at kontakte webmaster Jesper Bøje, jkb@horsens.dk.

 

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden fører Horsens Kommune statistik over, hvordan brugerne anvender netstedet.

Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest. Statistikken kan ikke identificere dig som person, og ingen oplysninger videregives eller sælges til tredjepart.

For at få den mest præcise statistik benytter Horsens Kommunes hjemmeside cookies.

 

 


 
Indholdsansvarlig Jesper Bøje, jkb@horsens.dk