Vis emner under Forside

På denne side kan du finde lidt mere information omkring de sports- og kulturinstitutioner, der har givet et bidrag til kommunen

Aqua Forum

Aqua Forum byder dig velkommen i Horsens' største svømmehal - et topmoderne center for leg, motion, sport, afslapning og velvære.

Læs mere om Aqua Forum på : www.forumhorsens.dk/p/aqua-forum

AC Horsens

Kom på CASA Arena Horsens og oplev fodbold på topplan. Ved AC Horsens hjemmekampe er der spændende oplevelser for hele familien.

Læs mere om AC Horsens på www.achorsens.dk

Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum har en stor samling af dansk og international kunst med vægt på kunst fra 1980´erne og frem til i dag. Museet laver også særudstillinger af dansk og international kunst i nogle af landets smukkeste udstillingslokaler.

Læs mere om Horsens Kunstmuseum på: www.horsenskunstmuseum.dk

HIC Basket

HIC Basket er byens bedste Baskethold. Klubben blev grundlagt i 1978 spiller i dag i den bedste danske række.

Læs mere om HIC Basket her: www.hicbasket.dk

Horsens Museum

Horsens Museum vil i samarbejde med andre være en identitetsskabende dynamisk kraft, der på nytænkende vis indsamler, registrerer, bevarer, forsker i og formidler og synliggør kulturhistorien.

Læs mere om Horsens Museum på http://www.horsensmuseum.dk

Horsens Ny Teater

HNT byder på underholdning, musik og teater i hjertet af Horsens. Her er både internationale kunstnere og artister inden for musik og revy.

Læs mere om Horsens Ny Teater her: www.hnt.dk

Industrimuseet

Industrimuseet er et statsanerkendt kulturhistorisk specialmuseum. Museets arbejdsområde omfatter produktion, levevilkår og finansiel udvikling efter 1850.

Læs mere om Industrimuseet her: www.industrimuseet.dk

Kulisselageret

Kulisselageret er et honorarstøttet spillested, der præsenterer et bredt udvalg af etablerede og up-coming navne fra både ind- og udland. Spillestedet er en lille, intim klub-scene med plads til 150 publikummer og med omkring 100 koncerter om året

Læs mere om Industrimuseet her: www.kulisselageret.dk  


Indholdsansvarlig Helle Laursen, hela@horsens.dk