Vis emner under Forside
15. maj 2017

Banedanmark er i gang med at undersøge, hvordan strækningen mellem Fredericia og Aarhus kan blive klar til højere hastigheder og eldrevne tog.
En del af broerne på strækningen er for lave til, at der er plads til både køreledninger og tog under dem. Derfor undersøger Banedanmark mulighederne for at skaffe mere plads under de broer som er for lave. Dette kan enten gøres ved at sænke sporene, hæve broerne, udskifte broerne eller nedlægge broerne. Udførelsen ved den enkelte bro og økonomien er med til at bestemme hvordan man gør.
Banedanmark undersøger ligeledes muligheden for at sætte hastigheden op på strækningen. Dette betyder at visse kurver rettes ud, så der kan opnås højere hastighed på banen.

Projektet er nu i høring

Hele VVM-undersøgelsen (Vurdering af Virkninger på Miljøet) er nu offentliggjort og kan læses på Banedanmarks hjemmeside, her: Banedanmark hjemmeside.

Orienteringsmøde

I høringsperioden afholdes der en række borgermøder langs strækningen. I Horsens Kommune afholdes mødet d. 23 maj kl. 19.00, i på Rådhuset i foredragssalen, Rådhustorvet 4, Horsens
På borgermødet vil repræsentanter fra Banedanmark orientere om projektet og de påvirkninger som projektet medfører i Horsens Kommune


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori