Vis emner under Forside
06. juni 2017
Der er for nogen tid siden udsendt varsel til kreditkunder på Endelavefærgen om, at overfart med færgen skal bookes fra 1. juni 2017, også når der er tale om gods.

Det er meldt ud, at det er ok, hvis bare gods er booket på seneste afgang på dagen, så vil det komme med på tidligst mulige afgang i det omfang, det er muligt.

Der har ikke været tale om pakker under 10 kg, som der ikke skal betales fragt af. Den 31. maj 2017 blev der udsendt sms til alle de kunder, der er tilmeldt sms-ordningen. Sms´en gentog oplysningen om, at alt gods pr. 1. juni 2017 skulle bookes, inden det medtages.

Det har imidlertid vist sig, at denne oplysning var ny for mange brugere af færgen til godstransport.

Ledelsen for Endelavefærgen vil med dette brev gerne gentage, at egentlig gods, som der skal betales fragt af, skal bookes på dagen, hvor det skal tages med færgen. Småpakker (dvs. under 10,00 kg.) tages med som tidligere uden booking. Her vil der således ikke være nogen ændringer.

For at sikre at gods kommer med på en bestemt afgang henvises til tirsdage, som er den ugedag, hvor der er afsat tid i havnen i Snaptun til håndtering af gods.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori