Vis emner under Forside
03. oktober 2017

Byrådet vedtog på sit møde den 26. september 2017, tillæg 48 til Kommuneplan 2013 og Lokalplan 2017-04, Offentlige formål og erhverv, Chr. M. Østergaards Vej, Horsens.

Forligspartierne har i budget 2017 besluttet at bane vejen for Campusrokaden. Formålet er at etablere et Campus helt centralt i byen. Her skal VIA med sine mange studerende være en samlende kraft for en lang række andre uddannelser.

Flytningen af VIA åbner muligheden for et nyt rådhus-fællesskab på Chr. M. Østergaards Vej. Her kan de nuværende administrative rådhusfunktioner tænkes sammen med Jobcentret. Desuden vil placeringen sætte rammen for nye samarbejdsmuligheder med de virksomheder, der også etablerer sig på adressen.

Den gældende lokalplan giver ikke mulighed for offentlig administration. For at flytningen kan realiseres, og der kan opstå den ønskede synergi mellem offentlig og privat virksomhed, kræver det en justering af både kommuneplanen og den gældende lokalplan. Samtidig gives der mulighed for at konvertere de eksisterende kollegie-/ungdomsboliger til ordinære boliger.

Lokalplanen kan ses her

Kommuneplantillægget kan ses her


Vælg periode for nyheder
« 2016
seneste 2017
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori