Vis emner under Forside
Eventet har fri entré, så flest mulige borgere kan tilmelde sig på http://horsens.dk/tilmeld. Ansatte må gerne opfordre borgere til at deltage og hjælpe med tilmeldingen.
12. oktober 2017

I Forum Horsens/Insero fortæller madvejleder Lise Faurschou Hastrup og Lindy Aldahl fra ’Rigtige Mænd’, hvordan mad- og livstilsændringer booster hverdagen med energi og glæde.

Onsdag den 8. november kl. 19.00 

50 billioner bakterier lever i dine tarme. Tilsammen vejer de to kilo og er med til at beslutte, om du får diabetes, bliver for tyk, er god til at huske, koncentrere dig eller styre dit temperament. Ny forskning viser nemlig, at bakteriesammensætningen i vores tarme er i dialog med vores hjerne og sammen beslutter de, hvordan vi har det.

Madvejleder Lise Faurschou Hastrup oversætter den videnskabelige forskning, så alle kan være med og giver dig de bedste råd til, hvordan du passer på dig selv og dine tarme.

- Jeg gør det lettere at spise ordentlig mad og oplever, at folk går fra mine oplæg med mindre dårlig samvittighed, end da de kom, fortæller Lise Faurschou Hastrup og lægger vægt på, at det skal være sjovt at spise.

 

En Rigtig Mand inspirerer

Lindy Aldahl har oplevet på egen krop, hvad en livstilsændring betyder. I 2016 var han med i DR’s seersucces ’Rigtige Mænd’, hvor han vandt danskernes hjerter med sit heftige konkurrencegen og høje humør.

Den 8. november deler Lindy Aldahl sin forvandling fra usund ryger til aktiv kondifyr, når projekt ’Et Sundt Sind i et Sundt Legeme’ slår dørene op for alle i Forum Horsens. Humørbomben er ambassadør for, at det skal være sjovt at ændre sine vaner og med anekdoter fra Rigtige Mænd, inspirerer han til en sundere og sjovere livsstil.

 

Sådan tilmelder du dig

’Tarmen og hjernens hemmelige forhold’ løber af stablen onsdag den 8. november kl. 19.00 i Forum Horsens/Insero. Det er gratis, og du kan tilmelde dig her. Projekt Et Sundt Sind i et Sundt Legeme arbejder med undervisningsforløb for psykisk sårbare, hvor et af elementerne handler om mad, og dens betydning for vores humør og helbred. Med midler fra Engell Friis Fonden slår Horsens Kommune dørene op for alle, som ønsker at dele madglæden.

 

Har du brug for mere information, kan du kontakte projektleder Marianne Mortensen på mmo@horsens.dk.  


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori