Vis emner under Forside
31. oktober 2017

Stormen Ingolf pressede søndag vandstanden op i faretruende højder i Horsens Fjord, men der kom heldigvis ikke helt så meget vand, som ventet – og derfor kan man konkludere, at Horsens slap forholdsvis nådigt fra stormfloden søndag aften.

Søndagen igennem lød varslingerne fra DMI, at vandstanden ville stige op til 160 cm over normal vandstand i løbet af søndag aften, og det satte gang i stor aktivitet fra myndighedernes side for at forebygge skader fra vandmasserne.

- Der er mange at takke for en kæmpe stor indsats. Lige fra SAMN forsyning og Horsens Vand, energiselskabet NRGI og Hjemmeværnet til Sydøstjyllands Brandvæsen, Sydøstjyllands Politi, Ejendomscentret og ikke mindst alle vores folk fra driftsgården, der fyldte sandsække, dækkede vigtige punkter af og afspærrede. Og jeg vil også meget gerne takke de private firmaer, der åbnede for deres lagre af materiel. Det viser, at vi sammen kan løfte sådanne opgaver – og det er nødvendigt, at alle hjælper til. Og det gør vi i Horsens, siger borgmester i Horsens Kommune, Peter Sørensen.

Han tilføjer, at der nu vil blive evalueret på den samlede indsats.

- Det er vigtig, at vi hele tiden optimerer indsatserne, så vi kan være endnu bedre forberedt næste gang, situationen opstår. For der er ingen tvivl om, at der kommer en næste gang, siger Peter Sørensen.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori