Vis emner under Forside
- Elever, lærere, pædagoger og forældre på alle skoler i Horsens Kommune fortjener stor ros for en målrettet indsats, siger borgmester Peter Sørensen, der glæder sig over et højere karaktergennemsnit i de bundne prøver. (Arkivfoto)
25. oktober 2017

Fremgang for fjerde år i træk.

Et vedholdende fokus på at nå få og klare mål!

Det er udgangspunktet for, at gennemsnittet for skoleelevernes karakterer i de bundne prøver stiger i Horsens Kommune og nu ligger på 7,2.

Det er ifølge tal fra Undervisningsministeriet over landsgennemsnittet, som ligger på 7,1.

Karaktergennemsnittet omfatter alle typer af skoler i Horsens Kommune.

Og der er en forklaring på fremgangen, når det gælder folkeskolerne, siger skolechef Flemming Skaarup.

Vi har styrket udskolingen og skabt stærkere faglige miljøer, som blandt andet giver eleverne større muligheder for at vælge fag. Vi har desuden et vedholdende fokus på STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts og Mathematics), som skal øge elevernes motivation og læring inden for fagområderne og tværfagligt og på sigt give dem lyst til at tage en erhvervsuddannelse. Disse tiltag er led i et langt sejt træk, som vi nu begynder at se de første positive resultater af.

Også borgmester Peter Sørensen (S) glæder sig meget over fremgangen:

Vi ser nu frugterne af mange års dedikeret arbejde med at gøre eleverne i Horsens Kommune så dygtige som muligt. Lærere, pædagoger, skoleledere, forældre og elever fortjener kæmpe stor anerkendelse for den enorme indsats, de i fællesskab har ydet. Det er meget tilfredsstillende at se, at det er lykkedes at skabe en effektiv sammenhæng mellem de indsatser, Byrådet har valgt at fokusere på og de ting, der helt konkret sker ude på skolerne. Det betyder, at alle arbejder efter de samme få og klare mål, siger Peter Sørensen.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori