Vis emner under Forside
Horsens Kommunes Idrætspris 2017 afholdes tirsdag den 30. januar 2018.
27. november 2017

Prisuddeling i Insero Atrium ved Forum Horsens

Horsens Kommune emmer af dygtige idrætsudøvere-, klubber og foreninger, og hvert år hædrer Horsens Kommune de idrætsudøvere, som har opnået bemærkelsesværdige resultater inden for deres sportsgren med Horsens Kommunes Idrætspris.

Priserne for 2017 uddeles tirsdag den 30. januar 2018. Arrangementet afholdes som et nyt tiltag i Insero Atrium ved Forum Horsens.

Kl. 17.00 uddeles priser til børn/juniorer, og kl. 19.00 gælder det de voksne. Alle priser overrækkes af borgmester Peter Sørensen og formand for Kultur- og Civilsamfundsudvalget Jakob Bille, mens aftenens konferencier er sportsredaktør på Horsens Folkeblad Tommy Poulsen.

Idrætsprisen uddeles i et samarbejde mellem Horsens Kommune og Sport Horsens, der er sammenslutningen af sports- og idrætsforeninger fra Horsens Kommune og fungerer aktivt som paraply- og interesseorganisation for medlemmerne. Sport Horsens og udvalgte sponsorer vil i løbet af aftenen uddele forskellige priser, for at hædre både udøvere og de ledere og foreninger som står bag disse.

Alle modtagere af Horsens Kommunes Idrætspris får et kunstværk, der er skabt af Horsens Billedskole.

Alle idrætsklubber og -foreninger kan frem til den 12. januar 2018 afgive indstillinger til årets Idrætspriser. Indstilling sker via Horsens Kommunes hjemmeside.

For at modtage Idrætsprisen skal man være medlem af en organiseret idrætsforening i Horsens Kommune. En idrætsudøver, hvis sportsgren ikke har nogen forening i kommunen, kan dog godt modtage prisen, hvis vedkommende selv bor i Horsens Kommune. Præstationer der kan indstilles til Horsens Kommunes Idrætspris kan ses på Horsens Kommunes hjemmeside.

http://horsens.dk/KulturOgFritid/Idraet/HorsensIdraetspris

 


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori