Vis emner under Forside
Demenskoordinator Susanne Rasmussen fra Demensteamet i Horsens Kommune tager imod de første gæster i dagligstuen på Skovly Centret. Til stede vil også være Vera Elkjær fra Ældre Sagens Lokalafdeling. (Foto: Per Algreen/Horsens Kommune.)
30. november 2017

Skovly Centret i Hovedgård laver rammer for samvær, hvor alt kan ske.

Mennesker, der har svært ved at huske, får nu et sted, hvor de en gang om måneden kan mødes og vende løst og fast med ligesindede. Og de må meget gerne tage deres pårørende med.

Det er Demensteamet i Horsens, som i samarbejde med ÆldreSagen starter caféen, hvor alt kan ske.

Faste deltagere bliver Susanne Rasmussen, der er demenskoordinator i Horsens Kommune og Vera Elkjær fra ÆldreSagens Lokalafdeling i Horsens.

Hovedgård er jo udnævnt til demensvenligt lokalsamfund, og derfor er det naturligt, at vi nu prøver at lave et samlingssted her. Vi laver rammerne for stedet, men brugerne skal selv være med til at putte indhold i. Det er helt i orden, hvis man bare har lyst til en kop kaffe og en snak, og viser der sig at være interesse for at høre om forskellige emner eller lave aktiviteter, så beslutter vi det i fællesskab, siger Susanne Rasmussen.

Hun tilføjer, at den åbne café er tænkt som et frirum, som borgerne blandt andet kan bruge til at opbygge netværk.

Caféen har åbent en gang om måneden – første gang torsdag den 14. december fra kl. 14.30-16.00 i dagligstuen ved demensdaghjemmet på 2. sal på Skovly Centret.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori