Vis emner under Forside
Borgere i hele Horsens Kommune kan nu møde kommunens affaldsteam ved indgagen til nogle af supermarkederne. Her kan de få råd om, hvordan de sikrer sig imod dårlig lugt og maddiker fra deres affaldsbeholder.
04. maj 2017

Affaldsteamet i Horsens Kommune vil i snak med borgerne om håndtering af deres affaldsposer.

Af Vibeke Juul

Slå en knude på din affaldspose og du slipper for maddiker og dårlig lugt i affaldsbeholderen!

Sådan lyder det simple råd fra affaldsteamet i Horsens Kommune.

For at sprede budskabet om god hygiejne i affaldsbeholderen indleder Horsens Kommune nu en kampagne.

Fredag den 5. og lørdag den 6. maj

kan borgerne få en snak med affaldsteamet om, hvordan de håndterer poserne korrekt, så de undgår, at der er problemer med lugt, fluer og maddiker. Teamets medarbejdere vil begge dage stå ved indgangen til udvalgte supermarkeder rundt om i hele kommunen.

Vi håber, at vi på denne måde kan få en god og positiv snak med borgerne om, hvordan de nemt kan afhjælpe disse problemer. Herunder hvordan de holder deres affaldsbeholder ren. Vi må desværre konstatere, at en del borgere enten glemmer at binde en knude på posen eller smider affaldet – eksempelvis fyldte bleer - direkte i spanden, fortæller Anne Dorthe Christensen, Affald og Trafik.

Hun tilføjer, at selvom der er alvor bag kampagnen, så er der også plads til lidt sjov. Borgerne kan nemlig vinde en økologisk købmandskurv, hvis de afleverer en korrekt bundet affaldspose forsynet med navn og adresse.

  


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori