Vis emner under Forside
Fuldt hus til Kulturfestival for to år siden.
05. maj 2017

Masser af musik og foredrag på Horsensegnens Kulturfestival 2017.

Af Vibeke Juul

Over 200 frivillige samt aktivitetsmedarbejdere arbejder for øjeblikket på højtryk med at få de sidste ting gjort klar til Horsensegnens Kulturfestival 2017, der i år finder sted fra

mandag den 19. til fredag den 23. juni.

Festivalens mange aktiviteter foregår traditionen tro på kommunens fem aktivitetscentre Egebakken i Egebjerg, Søndergården i Brædstrup, Tamdrup Centret, Birkebo i Østbirk og Hatting Centret.

Billetsalget foregår den 16. og den 22. maj på aktivitetscentrene fra kl. 11-13. Publikum kan købe partoutbilletter til enten 2, 3, 4 eller 5 dage. Og aktivitetsmedarbejderne og de frivillige forventer, at billetterne forsvinder allerede den første dag, som tilfældet var for to år siden.

Folk er allerede begyndt at spørge, hvornår billetsalget starter, så man skal være hurtig på aftrækkeren. For to år siden måtte vi skuffe flere med, at der var udsolgt, fortæller Anne-Mette Klausen, der er koordinator i festivalens PR-gruppe.

Gruppen begyndte allerede for et år siden at planlægge festivalen og sammensætte et program, der byder på et væld af både foredrag og musikalske indslag.

Blandt andet med The Beatrio der om torsdagen fejrer The Beatles 75 års fødselsdag med et arrangement på Plejecenter Birkebo. Her vil musikjournalist Per Wium og The Beatrio fortælle og spille sange fra Beatles-årene – blandt andet de mest populære McCartney-sange.

Jazzmusikken er også repræsenteret ved Errbo & Svarrers jazz og humorforsyning. De spiller op mandag på Egebakken.

Den folkekære musiker Erik Grip, der fik sit gennembrud med sangen ”Velkommen i den grønne lund” underholder tirsdag på Søndergården, mens Tamdrup Centret er rammen om Karsten Holms musikalske og historiske fortolkning af nogle af baggårdspumaen Otto Brandenburgs sange.

Senere samme dag er Thomas Kjellerup – en af Danmarks mest efterspurgte troubadourer – på scenen samme sted.

På festivalens sidste dag er der blandt andet musikalsk underholdning på Hatting Centret ved Anne-Mette Nørgård Jørgensen og pianist Henrik Nagstrup, som under titlen ”Smilende Sussi” sætter punktum for denne kulturfestival.

Fakta

  • Horsensegnens Kulturfestival holdes hvert andet år – i år for tredje gang
  • Bag festivalen står aktivitetsmedarbejdere og frivillige i aktivitetscentrene Søndergården i Brædstrup, Egebakken i Egebjerg, Hatting Centret i Hatting, Tamdrup Centret i Lund og Birkebo i Østbirk
  • Festivalen foregår på de fem centre
  • Formålet med festivalen er at fremme netværk og trivsel for de 60+-årige, tiltrække nye frivillige og udbrede kendskabet til kommunale og foreningsbaserede tilbud i området
  • Festivalen støttes af VELUX FONDEN, Brædstrup Humanitær Forening, Familien Hede Nielsens Fond, Horsens Sund By og Brædstrup Kultursamvirke

Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori