Vis emner under Forside
Horsens Kommune går nu i gang med at inddrive ejendomsskatter for over 3 millioner kr.
31. maj 2017

Horsens Kommune går nu i gang med at inddrive ejendomsskatter for over 3 millioner kr.

Af Vibeke Juul

Borgere og virksomheder, som ikke har betalt deres ejendomsskat til tiden, fik i marts og april en venlig påmindelse –eller rykkerskrivelse - fra Horsens Kommune om sidste frist for indbetaling.

Ca. 500 borgere og virksomheder har samlet set endnu ikke reageret på disse, og derfor går Horsens Kommune nu i gang med at inddrive de ubetalte ejendomsskatter, der ud over grundskyld til kommunen omfatter udgifter til rottebekæmpelse, renovation, skorstensfejning m.v.

Det drejer sig om et udestående på ca. 3,3 millioner kroner.

Ifølge John Johansen, der er afdelingsleder i i Regnskab og Opkrævning i Horsens Kommune, er det meget vigtigt, at borgerne og virksomhederne tjekker deres e-Boks for indkomne beskeder.

Vi har sendt brev ud til borgerne og virksomhederne om sidste indbetalingsfrist og efterfølgende rykket for betaling. Nu går vi så i gang med den lidt alvorligere del. Hvis der ikke er sket indbetaling, vil de første borgere og virksomheder allerede fra fredag den 2. juni via deres e-Boks modtage en underretning om, at der vil blive foretaget udlæg i deres ejendom, og at ejendommen på den baggrund kan blive solgt på tvangsauktion.

Horsens Kommune overtog pr. 2. februar 2017 - i lighed med landets øvrige kommuner - inddrivelsen af ejendomsskatten fra SKAT.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori