Vis emner under Forside
Teltet ved Hatting Centret var fyldt godt op, da gruppen DYVEKE fredag var med til at sætte punktum for fem festivaldage.
26. juni 2017

Nostalgisk band var med til at sætte punktum for fem forrygende festivaldage.

Af Vibeke Juul
Foto: Per Algreen
- Den må gerne fortsætte! Sådan lød en lidt underspillet deltagers udmelding om Horsensegnens Kulturfestival, da den i fredags sang på sit sidste vers.

Fem festivaldage er gået over al forventning, mener arrangørerne, der ellers – i tiden op til – var lidt nervøse for, om alle billetterne nu blev solgt.

Men arrangørerne kunne melde alt udsolgt, da Bakkekortet fra Egebakken mandag formiddag åbnede for det store program med festivalsangen ”Erindring.”

- Ernst Nielsen fra Østbirk har allerede sat kryds i kalenderen for 2019, hvor der igen skal holdes kulturfestival.  

Og i ugens løb er det gået slag i slag med masser af musikalske indslag og foredrag.

- Der har været pæn tilslutning til alt, men skal jeg nævne et arrangement, der skilte sig lidt ud, må det være The Beatrio, der spillede de bedste McCartney-sange i anledning af Beatles 75 års fødselsdag. Det skete for fuld udblæsning og så højt, at enkelte efter sigende måtte tage deres høreapparater af, fortæller PR-koordinator Anne-Mette Lund Klausen.
Festivalen sluttede fredag på Hatting Centret med blandt andre det nostalgiske band DYVEKE, som Ernst Nielsen fra Østbirk var mødt op for at høre.

- Jeg har været alle steder, og det har været godt alt sammen. Jo, den må gerne fortsætte, svarede Ernst på spørgsmålet, om han også er med på kulturfestivalen, når den bliver holdt næste gang i 2019.

- Jeg har naturligvis købt et partoutkort. Der har været meget god musik, og jeg har deltaget i noget hver dag, fortalte Inge Bech fra Brædstrup.

Over 200 frivillige samt aktivitetsmedarbejdere har været involveret i festivalen.

Horsensegnens Kulturfestival er foregået på de fem aktivitetscentre: Egebakken i Egebjerg, Søndergården i Brædstrup, Tamdrup Centret i Lund, Birkebo i Østbirk og Hatting Centret i Hatting.

Fakta

• Formålet med Horsensegnens Kulturfestival er at fremme netværk og trivsel for de 60+årige, tiltrække nye frivillige og udbrede kendskabet til kommunale og foreningsbaserede tilbud i området
• Festivalen støttes af VELUX FONDEN, Brædstrup Humanitær Forening, Familien Hede Nielsens Fond, Horsens Sund By og Brædstrup Kultursamvirke


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori