Vis emner under Forside
Horsens Kommune håber, at både lokale og turister vil tage sig en dukkert fra den nye badebro og i øvrigt nyde de idylliske omgivelser.
05. juli 2017

Nu kan lokale og turister hoppe i det reneste vand fra ny badebro ved Ring Sø.

Af Vibeke Juul
Foto: Per Algreen

Så er den klar – badebroen ved Ring Sø – som Horsens Kommune har arbejdet på at få gjort klar, så lokale og turister nu kan bruge den sommeren igennem.

Ud over badebroen er der lavet forskellige forbedringer i det idylliske område omkring den 200.000 kvadratmeter store sø.

Vi har udskiftet broen og lavet en ny U-formet bro med to nedgange. Fra dem kan man tage en dukkert i søvand. Udspring er dog ikke tilladt på grund af den relativt lave vanddybde. Er man ikke så meget for at bade i søen, der har den bedst mulige badevandskvalitet, kan man i stedet nyde synet af vandet fra stranden, som vi har gjort fire gange større. Eneste hængeparti lige nu er skiltningen ved søen, som vil blive opdateret i nær fremtid, fortæller Bo Karlshøj Riis, Natur og Miljø.

Han tilføjer, at kommunen holder øje med, om søen begynder at ”æde” af stranden, og hvis det er tilfældet, bliver der lagt sand og om nødvendigt sten ud.


100 % rent badevand i Ring Sø garanteres ved, at søens eneste vandtilløb kommer fra de omgivende bakker.

I forbindelse med udskiftningen af badebroen er der opsat borde og bænke og med adgang til et toilet på stranden, inviterer området nu til en picnic med familien - eller måske en date med kæresten.

Gæsterne kan parkere i græsrabatten ved Søkildevej.

Forbedringerne ved Ring Sø er led i Horsens Byråds ønske om at styrke de rekreative tilbud i naturområderne omkring Brædstrup.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori