Vis emner under Forside
Nu bliver det endnu nemmere for kommunens borgere at finde informationer om fritidstilbud.
31. januar 2017

Horsens Kommune lancerer Fritidsportalen.

Horsens Kommune har et løbende fokus på at inspirere kommunens borgere til mere aktivitet og bevægelse i fritiden. En stor del af aktiviteterne sker gennem kommunens mange dedikerede foreninger og klubber, og nu bliver det endnu nemmere for byens borgere at finde information om kommunens mange tilbud.

Alle foreninger og klubber har nu mulighed for, at profilere sig via Horsens Kommunes nye Fritidsportal. På Fritidsportalen findes information om foreninger og klubber uanset om du er til løb, rollespil eller spejder. Her er beskrivelser og kontaktoplysninger på klubber og foreninger i Horsens Kommune samt deres fysiske placering i kommunen.

Derudover forefindes også en oversigt over Horsens Kommunes mange forskellige idræts- og aktivitetsfaciliteter, uanset om du vil ud og være aktiv nu og her, eller du er til mere organiserede fritidsaktiviteter i klub eller forening.

- Med Fritidsportalen vil Horsens Kommune gerne gøre det nemmere for vores borgere, klubber og foreninger at finde hinanden . Vores fokus er, at borgerne bliver mere aktive, og med Fritidsportalen får alle nu et redskab, til at finde rammerne for det man interesserer sig for uanset om det er sport, religiøse foreninger eller forskellige hobbyformer, udtaler Henrik Koch der er Fritidskonsulent i Horsens Kommune.

Alle informationer kan findes på www.fritid.horsens.dk


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori