Vis emner under Forside
- Jeg er tilfreds med, at der nu kommer yderligere 53 arbejdspladser til Horsens Kommune, siger borgmester Peter Sørensen.
17. januar 2018

En af de to arbejdspladser er De Økonomiske Råds Sekretariat.

På et pressemøde på Christiansborg i dag kl. 13 meddelte statsminister, Lars Løkke Rasmussen, at 53 statslige arbejdspladser flytter til Horsens. Borgmesteren byder de nye arbejdspladser velkommen.

Jeg er tilfreds med, at der nu kommer yderligere 53 arbejdspladser til Horsens Kommune. Vi er en kommune i vækst og fremgang, og det her er da endnu et skridt i den rigtige retning, siger borgmester Peter Sørensen.

Én af de to arbejdspladser, der kommer til Horsens, er De Økonomiske Råds Sekretariat. Sekretariatet hjælper De Økonomiske Råd – herunder de økonomiske vismænd – med viden og analyser.

De Økonomiske Råds sekretariat kommer til at ligge rigtig godt i Horsens. Vi ligger kun en halv time fra økonomiuddannelsen og andre relevante akademiske uddannelser i Aarhus. Det sikrer sekretariatet en god fødekæde af kvalificeret arbejdskraft. Og at få 33 akademiske arbejdspladser hertil - eksperter i vækst og økonomi – er bestemt et plus for Horsens Kommune, siger Peter Sørensen.

Derudover tilføres der 20 nye arbejdspladser til Skattestyrelsens afdeling i byen.

Jeg er glad for, at vi får styrket vores skattecenter, som er en rigtig vigtig arbejdsplads her i byen. Vi har haft Skattestyrelsens afdeling her i Horsens i efterhånden ret mange år, og jeg er da glad for at kunne konstatere, at den afdeling ses som en vigtig brik i den udvikling, som SKAT kommer til at gennemgå over de kommende år, siger Peter Sørensen.

 


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori