Vis emner under Forside
I forbindelse med etableringen af det nye område bliver der formet et bakkelandskab, som er fastlagt på forhånd.
16. januar 2017

Horsens Kommune inviterer til borgermøde om aktiviteter på Bakkelunden i Dagnæs.

Af Vibeke Juul

Der må gerne komme en masse gode idéer og input på bordet, når Horsens Kommune inviterer naboer m.fl. til borgermøde om omdannelsen af Bakkelunden – den tidligere Dagnæs/Bækkelund Losseplads.

Mødet finder sted

tirsdag den 17. januar 2017 kl. 17.00-19.00 i foredragssalen på Horsens Rådhus.

 Vi glæder os til at komme i gang med at omdanne arealet til et spændende rekreativt område, men inden vi lægger os fast på en lokalplan, vil vi rigtig gerne have naboer og andre brugere og interesseorganisationer til at komme med idéer til hvilke aktiviteter, vi skal putte ind i området. Det kan være dagplejere, der kunne tænke sig en legeplads, motionister der efterspørger mountainbikeruter, eller borgere der ønsker sig et særligt område til deres picnic, siger afdelingschef Flemming Larsen, Natur og Miljø.

På mødet vil repræsentanter fra Horsens Kommunes afdeling for Natur og Miljø og Plan og By sammen med det rådgivende ingeniørfirma NIRAS skitsere planerne for den nye oase i byen, og jordarbejdet der går forud.

I løbet af mødet får deltagerne også mulighed for at udveksle idéer med hinanden.

Horsens Byråd har afsat 1,7 mio. kr. til det forberedende arbejde, men planen er, at det rekreative område på sigt skal hvile i sig selv ved indtægter fra modtagelse af overskudsjord fra bygge- og anlægsprojekter i kommunen.

 


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori