Vis emner under Forside
Attraktive boligpriser og kulturlivet har været medvirkende til at valget faldt på Horsens, da Claus Skovholm, Gry Michela Berger og sønnen Aksel i 2016 valgte at flytte til Horsens.
10. januar 2017

Ny tilflytterhjemmeside giver svaret på, hvorfor Horsens Kommune vækster.

Af Mette Pamperin Rasmussen

Logistik, huspriser, kæreste, familie, uddannelse, naturen og kulturen - mange ting spiller ind, når man skal vælge, hvor man vil bosætte sig. En ny tilflytterhjemmeside i et lækkert design samler alt, hvad der er værd at vide om kommunen.

- Vi vil gerne fortælle, at Horsens er kommunen, hvor du kan skabe præcist det liv, du ønsker dig. På siden kan du udforske boligområder, kendte og mindre kendte sider af kulturlivet og det aktive liv. Og så kan du komme helt tæt på de mennesker, der bor her, og høre, hvorfor netop de har valgt at slå sig ned i Horsens, siger Mette Munk Lauritsen, der er bosætningsguide i Horsens Kommune.

Claus Skovholm, Gry Michela Berger og sønnen Aksel flyttede i 2016 til Horsens.

- Boligpriserne er attraktive i Horsens, og det har selvfølgelig været en af grundene til, at vi flyttede fra Aarhus” siger Claus Skovholm.
Men også kulturlivet har rykket i familien. Inden de flyttede, har de flere gange været til koncerter, stand-up shows og Middelalderfestival i Horsens.

- Det har bestemt også været medvirkende til, at valget faldt på Horsens”, siger den snart færdiguddannede journalist, der ser sin nye hjemby som en god base for sin fremtidige jobsituation: ”Der ligger mange spændende job inden for en times afstand, så vi er rigtig godt tilfredse med vores nye hjem i Horsens.

Hjemmesiden tilflytter.horsens.dk er designet til alle potentielle tilflyttere, men den kan også være interessant for de borgere, der allerede bor her.

- Som borger kan du også opleve nye sider af din kommune ved at tage et kig på siden. Og hvem ved, måske får du endda lyst til at anbefale den til andre,” siger Mette Munk Lauritsen.

Samtidig med tilflytterhjemmesiden har kommunen lanceret et nyt erhvervskommunesite erhverv.horsens.dk, hvor virksomheder, der overvejer at slå sig ned i Horsens, kan blive inspireret og hente information.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori