Vis emner under Forside
- Du kan godt sammenligne suppeaftenerne lidt med de engelske pubber, hvor folk lige mødes efter fyraften for at vende verdenssituationen, siger Liz Langfeldt, der er aktivitetsmedarbejder og initiativtager. Her er det ernæringsassistent Dina Hansen, der prøvelaver en portion. (Foto: Per Algreen/Horsens Kommune)
10. februar 2017

Unge og ældre får tilbud om to timers hygge over en tallerkenfuld suppe og en kop kaffe.

Af Vibeke Juul

En tallerkenfuld varm suppe, en kop kaffe og en snak.

Konceptet for et nyt initiativ på Plejecenter Nørrevang ved Horsens er enkelt.

Tre aftener i februar, marts og april kan folk i alle aldre for en flad 50’er nyde en tallerken suppe og bagefter en kop kaffe i tidsrummet fra kl. 17.30 til kl. 19.30.

Sådan ca.

For der er en grund til, at suppeaftenerne kun skal vare to timer, siger aktivitetsmedarbejder Liz Langfeldt, der har taget initiativ til suppespisningen sammen med stedets daglige leder Henrik Brandt.

Der bliver ingen underholdning, for meningen er, at folk skal spise suppen, vende løst og fast med hinanden og derefter gå hjem. Vi håber, at tilbuddet vil tiltrække folk i alle aldre lige fra de travle børnefamilier til ældre, som gerne vil og ud spise med andre. Ved at samle folk på den måde får vi nedbrudt tabuet om, at et plejecenter kun er for ældre, samtidig med at vi får bygget yderligere bro mellem generationerne.

På suppeaftenerne vil køkkenets kok byde på to forskellige slags supper efterfulgt af en kop kaffe og en småkage, og så er planen, at frivillige skal dække bord og rydde op.

Suppeaftenerne foregår tirsdag den 28. februar, tirsdag den 21. marts og torsdag den 20. april.

I forvejen lægger Plejecenter Nørrevang lokaler til aktiviteter for blandt andre dagplejere og børnehaver – og en harmonikaklub.

Tilmelding skal ske til Liz Langfeldt en uge før arrangementet på tlf. 51 72 47 96.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori