Vis emner under Forside
Borgerne får rig lejlighed til at stille spørgsmål, når borgmester og partiledere inviterer til informationsmøder om byens fremtid.
01. februar 2017

Horsens Kommune holder syv informationsmøder om midtbyens mange projekter.

Under overskriften ”Horsens vokser” inviterer Horsens Kommune nu alle interesserede til syv informationsmøder på Horsens Ny Teater om de mange projekter, der planlægges i midtbyen i de kommende år.

Det første holdes tirsdag den 28. februar.

Blandt emnerne er det nye campus, trafikplanerne, gågaderenoveringen, Åen og Havnen. Informationsmøderne fordeles på forskellige tidspunkter på dagen, så alle får mulighed for at komme.

På møderne vil borgmester Peter Sørensen fortælle om de mange spændende initiativer. Borgerne får efterfølgende rig lejlighed til at stille spørgsmål og komme med kommentarer til borgmesteren og de øvrige byrådsmedlemmer.

Horsens vokser, og derfor bliver der behov for flere boliger, butikker, uddannelser og bedre trafikløsninger. Det bliver helt fantastisk for byen at få et campus, en flot og nyrenoveret gågade og en mere flydende trafik, og jeg glæder mig til at fortælle om det, siger borgmester Peter Sørensen.

Han forstår godt, hvis nogle borgere kan have svært ved at følge med, når der sker så mange nye ting på én gang. Derfor ser han frem til at gå i dybden med planerne.

Også Jens Heslop, direktør for Teknik og Miljø, glæder sig rigtig meget til at komme ud og diskutere planerne med borgerne:

Nu er vi endelig dér, hvor vi kan sige, at mange af planerne kan blive til virkelighed. Vi skriver alle de spørgsmål, ønsker og kommentarer ned, der kommer, og tager dem med i vores videre arbejde.

Borgerne skal tilmelde sig informationsmøderne på http://horsens.dk/info

Det har ikke været muligt, at tage hensyn til de enkelte partilederes kalendere i tilrettelæggelsen af møderækken, men et flertal af partiledere har givet tilsagn om at deltage i flest muligt møder.

Fakta

Info-møderne holdes:

Tirsdag den 28. februar kl. 8.30-10.30

Tirsdag den 7. marts kl. 19.30-21.30

Mandag den 20. marts kl. 19.30-21.30

Mandag den 27. marts kl. 16.00-18.00

Tirsdag den 28. marts kl. 8.30-10.30

Onsdag den 29. marts kl. 12.30-14.30

Tirsdag den 4. april kl. 19.30-21.30


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori