Vis emner under Forside
"Nu kan jeg se!" lød det fra én af børnene, da hun fik sin første tur i elcyklen.
13. december 2017

Forældrebestyrelsen i Dagtilbud Hovedgård har samlet penge ind til to elcykler med lad, så små børn kan få store naturoplevelser. 

Den friske vind får børnenes røde æblekinder til at blusse, og de hviner af fryd. Dét scenarie har pædagoger og dagplejere i Hovedgård glædet sig til i to år, mens forældrebestyrelsen i Dagtilbud Hovedgård har knoklet for at samle penge ind til to elcykler med lad. Nu er det lykkedes, og det fejrede institutionen med en cykelindvielse i fredags:

- Vi er så privilegerede over det enorme forældreengagement, vi har i Hovedgård. De tager ansvar og arbejder benhårdt for at skabe nye muligheder for fælles oplevelser for børnene, fortæller dagtilbudsleder Gitte Werborg stolt.

Cykelture bringer naturen tæt på

Dagplejere og pædagoger vil bruge cyklerne til at udnytte den smukke natur omkring Hovedgård, som små fødder kan have svært ved at traske ud til. Gitte Werborg glæder sig til at bruge cyklerne i det pædagogiske arbejde:

- På cykelturene får børnene ikke bare frisk luft. Vi udvikler også deres sprog ved at snakke om de ting, vi ser, og så får de nogle helt unikke naturoplevelser.

De to elcykler er sponsorerede af ’SuperBrugsen – støtter lokalt’, Hovedgård Antenneforening, Friluftsrådet, D.A.K anlæg og forældre i Dagtilbud Hovedgård. 


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori