Vis emner under Forside
Checken på de 10.000 kr. - efter en festlig overrækkelse - anbragt i værkstedet, så alle kunne nyde synet af den.
15. december 2016

Svigermors roser førte til privat donation.

Af Vibeke Juul
Foto: Per Algreen

22 glade pensionister i Aktivitetscenter Kildebakkens træværksted er nu blevet endnu gladere.

Takket være deres overbo har de modtaget en check på 10.000 kr., som de kvit og frit kan bruge på lige, hvad de vil.

Den lige så glade giver – Lars Petersen der ejer firmaet LP Maskinservice ApS i Horsens – kan takke sin svigermor, der bor oven på værkstedet, for, at han har stiftet bekendtskab med de hyggelige og særdeles flittige entusiaster, der flere gange om ugen mødes i det lille værksted for at snitte, save og skære i deres elskede materiale: træ.

Jo mere min svigermor fortalte, desto mere lyst fik jeg til at møde gutterne, og nu er jeg jævnligt i værkstedet. Idéen til at give pengene fik jeg, da firmaet fik lidt ekstra penge på kistebunden. Jeg håber, de får rigtig meget glæde af dem.


74-årige Frank Nielsen - tidligere praktiserende læge - har i 25 år haft sin egen drejebænk derhjemme. Derfor var det naturligt for ham at begynde i træværkstedet, da han gik på pension. Selvom han har nok at gøre med sin familie og hus og have, kan han ikke undvære sine ugentlige besøg i værkstedet, hvor den både står på masser af snedkeri og snak. 

Og det er der vist ingen tvivl om. Træskærerne, der før pensionistlivet ernærede sig som blandt andet guldsmed, læge, slagter - og snedker - var samlet til rundstykker og kaffe i værkstedet, da Lars Petersen uddelte checken på de mange penge.

Efterfølgende skal træskærerne lige holde et møde for at aftale, hvad pengene helt konkret skal bruges til, men der plejer at herske bred enighed om deres fælles hobby.

  


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori