Vis emner under Forside
Flere beboere nåede op på at spise fem pølser til middagen, og de blev skyllet ned med en vand, øl eller snaps.
06. december 2016

Plejehjemsbeboere holder fest med grillmad og gamle vinyler på pladespilleren.

Af Mette Pamperin Rasmussen

”Beboerne bliver så glade og liver op, når vi sætter Gustav Winckler på pladespilleren og tager en svingom på dansegulvet.,” fortæller Jytte Petersen, der er social- og sundhedshjælper på plejecenter Skovly.

Lørdag aften holdt personale og beboerne ’plader og pomfritter-fest’ på plejecenter Skovly i Hovedgård. Beboere fra plejehjemmets tre etager var samlet for at hygge sig og lytte til gamle plader på pladespilleren. Flere var med til at gøre klar til festen. De foldede servietter og dækkede bordet med røde juleduge.

På pladespilleren knitrede de gamle vinyler, og menuen lød på røde pølser med pommes frites.

” Det er jo ikke så tit de ældre kommer i pølsevognen, så vi havde valgt at give den fuld gas med masser af pommes frites og pølser,” fortæller Jytte Petersen.

Ikke noget dårligt valg, for der blev gået til fadet. Flere beboere nåede op på at spise fem pølser til middagen, og det hele blev skyllet ned med en øl og en snaps.

”Vi havde alletiders fest. Beboerne nød at lytte til musik med de kendte gamle stjerner. Vi skålede og sang med. Og selv de beboere, der har svært ved at gå, var oppe at danse til musikken.”

Og dagen derpå blev der sovet længe på Skovly.


Vælg periode for nyheder
« 2017
seneste 2018
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori