Vis emner under Forside
Anna Celine Mørk Nielsen blev overrasket over, at der er så mange måder at beskytte sig på.
11. september 2008
500 elever i Horsens Kommune fik råt for usødet, da de hørte om sex på stor temadag.

Tingene blev kaldt ved deres rette navn, da 500 elever i Horsens Kommune hørte om sex på en stor temadag – Healthy City Says: Take Care of Yourself and Your Friends….”. Temadagen var arrangeret af Sund By og blev holdt i Forum Horsens torsdag den 11. september.

Anna Celine Mørk Nielsen fra 10. Klasse-Centret var en af de mange, som havde ønsket at høre om sexlivet på godt og ondt:
- Jeg blev vildt overrasket over så mange måder, man kan beskytte sig på. Det var jeg godt nok ikke klar over. Faktisk ved jeg generelt nok for lidt om sex, ræsonnerede hun efter seancen.

Lærerne var også med på temadagen, men de blev sat uden for døren, mens deres elever hørte om sex.

- Vi har hørt, at de unge undervisere er rigtig gode. I det hele taget er det en kanon god idé med sådan en dag. Det kan give eleverne forskellige vinkler på emnet sex, mente Karen Tims fra Sdr. Vissing Skole.


Lærer Birgitte Bruun, Brædstrup Skole.

Lærer Birgitte Bruun fra Brædstrup Skole var ligeledes begejstret for temadagen:
- Seksualundervisning er en vigtig opgave i folkeskolen. Vi underviser eleverne i det, men det er altid rart med en hjælpende hånd.

Øvrige emner på temadagen, som Sund By holdt for anden gang, var blandt andet alkohol, kriminalitet, trafik, kost og røg.


Vælg periode for nyheder
« 2015
seneste 2016
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori