Vis emner under Forside
Kamæleon Koncerter i Horsens

Kamæleon Koncerter er sprællevende musik for børn i alderen 5-8 år. Fem topprofessionelle grupper står klar til at tage det unge publikum med storm, og sæsonen byder både på flamenco, fede rytmer, eventyr, hip hop og klassisk, der møder jazz. Efter koncerterne kan børnene få lov til at kigge nærmere på instrumenterne og få en snak med musikerne, hvis de har lyst.

Enkeltbillet til Kamæleon Koncert: 50 kr. + gebyr
Billetsalg her på hjemmesiden eller ved indgangen 30. min før koncert

ARTE FLAMENCO
Søndag den 7. maj 2017 kl. 14.00
Spillested: Gedved Kultur- og Medborgerhus, Egebjergvej 1, 8751 Gedved

Når Arte Flamenco går på scenen, er det ikke for at præsentere skræppende lyserøde flamingofugle fra zoo, men derimod flamenco – en vaskeægte musikkultur fra Andalusien i det sydlige Spanien. Koncerten byder på inciterende rytmer, fortryllende dansetrin og sprøde guitarklange. Flamencoen er på en måde som legoklodser, der med deres rigdom på farver og former kan sættes sammen på et næsten uendeligt antal måder. Med et vist antal vers, trin og guitarstykker kan man skabe og lege frit. Kun fantasien sætter grænser...
Køb billet til koncerten med Arte Flamenco.

Kamæleon Koncerter arrangeres af Kulturafdelingen i samarbejde med den selvejende institution LMS (Levende Musik i Skolen) og interesserede frivillige.
For yderligere information kontakt Kulturafdelingen på ig@horsens.dk eller 7629 2310.

Afholdte koncerter

HIP SOM HAP
Søndag den 2. oktober 2016 kl. 13.30
Spillested: Det Gule Pakhus, Madevej 2, 8700 Horsens

Når HipSomHap går på scenen, er der dømt rap i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver selvfølgelig inddraget og er med, når der skal improviseres rim og skabes både musik og tekst. Så få armene i vejret og syng, hop, dans og vær med til at skabe en fest, når HipSomHap giver den gas på Kamæleon-scenen.
Videohilsen fra HipsomHap

KAMÆLEON FESTIVAL
Søndag den 13. november 2016 kl. 10.00-17.00
Spillested: Horsens Ny Teater, Teatertorvet 1, 8700 Horsens

Koncertdag for musikglade børn og deres (bedste)forældre. Fem topprofessionelle musikgrupper står klar til at tage det unge publikum med storm, dans, sang og rytmer.
Læs mere om Kamæleon Festival.
Publikum med partoutkort til Kamæleon Koncerter har fri adgang til alle fem koncerter til festivalen. Der kan købes enkeltbilletter til hver enkel koncert til 10 kr. + gebyr her på hjemmesiden fra midten af oktober eller ved indgangen på festivaldagen.

DRUMS ACROSS
Søndag den 29. januar 2017 kl. 14.00
Spillested: Brædstrup Bibliotek, Niels Wongesvej, 8740 Brædstrup

Uffe har ikke grinet i mange år, så hans mor ringer efter professor Storck og professor Larsen. Heldigvis har de to tossede videnskabsmænd den helt rette kur, der ikke bare kan få Uffe, men helt sikkert også publikum til at grine. Af sted går den vilde, musikalske tur med tidsmaskine til Zanzibar, hvor slavernes rytmer dunker, til New York med hip hop og omvendte kasketter og på rotur i havet omkring Cuba.
Videohilsen fra Drums Across

DE TRE MUSIKTERE
Lørdag den 4. marts 2017 kl. 11.00
Spillested: Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

En hjertevarm koncert fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil, hvor publikum vil lege, spille og synge med på nogle af de største hits fra den klassiske sangskat sammen med topmusikere fra Det Kgl. Kapel og den danske jazzscene. De vil synge Ravels Bolero, gå i trommeparade, danse til Bartok og synge Carmen. En unik musikoplevelse, hvor det bedste fra den klassiske musik, møder det bedste fra jazzens verden.
Videohilsen fra De Tre Musikterer

TROLSKA POLSKA
Søndag den 2. april 2017 kl. 14.00
Spillested: Komediehuset, Kulturstationen, Skolegade 5, 8700 Horsens

For friske børn, der er klar på eventyr med mystiske væsener fra skov og mose. Den fem mand store gruppe trækker publikum med ud i fantasien hvor mosekonen brygger, nøkken spiller og alferne danser. Helt derude i det grønne møder vi en farverig palet af trolde, alle fulde af narrestreger og iørefaldende musik.
Koncerten foregår i et legesygt, skævt og eventyrligt folkemusikunivers, tryllet frem på Martin Seebergs violin efter rejser i troldenes rige Sverige, hvor også den ældgamle folkedans ’Polska’ kommer fra.
Videohilsen fra Trolska Polska

 


Indholdsansvarlig Iben Høgh Grøftehauge, ig@horsens.dk