Vis emner under Forside
Foto: Nicolas V. Aasberg
Spil Dansk Patruljen fornøjede flere instutioner og arbejdspladser i Horsens med dejlig dansk musik og masser af energi. Her ses Patruljen spille afslutningskoncert i KUBEN foran et yderst veloplagt publikum.

Horsens fejrede for 16. gang Spil Dansk ugen i hele uge 44. Det skete med et hav af arrangementer, store som små, der alle havde til formål at hylde dansksproget musik. Et overblik over begivenhederne kan findes i programmet længere nede på denne side.

Spil Dansk er det danske musiklivs festuge. Det afholdes som vanligt i uge 44 - som i 2017 faldt d. 30 oktober til d. 05 november.
Ugen fejres hvert år over hele landet - og i Horsens spiller og synger vi som altid med.
Spil Dansk Ugen skal samle den danske befolkning på tværs af alle skel gennem den danske musik og være en drivkraft for et øget fokus på - og interesse for - dansk musik, også resten af året. Det er KODA, der står bag Spil Dansk Dagen i samarbejde med musiklivets organisationer. Se mere på www.spildansk.dk.

Tak for i år! I Horsens Kommune lever Spil Dansk foretagenet i bedste velgående. I år var der endnu en gang være rig mulighed for at opleve fejringen i midtbyen såvel som nærområder. Det skete bl.a. med bandet 'Fribytterdrømme' på KulisseLageret, utallige spændende arrangementer af Musikskolen Horsens, teaterkoncert på Komediehuset, 'Back To Back' jubilæumskoncert på Horsens Ny Teater - og ikke mindst alle de ihærdige foreninger der trofast støtter op om projektet med diverse Spil Dansk arrangementer.

Du kan gå på opdagelse i dette års Spil Dansk programmet nederst på denne side.

 

I den lokale styregruppe for Spil Dansk i Horsens er Kultur og Eventafdelingen, Musikskolen og Musikstedet/KulisseLageret.

Du kan også tilmelde dit arrangement (2018) eller rette eventuelle spørgsmål og henvendelser vedrørende arrangementer til:
Nicolas Aasberg, niaa@horsens.dk
Telefon: 76292313
For yderligere oplysninger kontakt

Kulturafdelingen

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 23 00
E-mail: Kultur@horsens.dk
Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk