Vis emner under Forside
Foto: Nicolas V. Aasberg
Spil Dansk Patruljen fornøjede flere instutioner og arbejdspladser i Horsens med dejlig dansk musik og masser af energi. Her ses Patruljen spille afslutningskoncert i KUBEN foran et yderst veloplagt publikum.

Horsens hyldede i 2016 dansk musik i hele uge 44 med op i mod 40 veloverstået musikalske arrangementer rundt om i kommunen. Bl.a. rykkede en Spil Dansk patrulje ud, og spillede med stor succes på forskellige institutioner og arbejdspladser i nærområdet. Gå på opdagelse i programmet for 2016 nederst på denne side, mens vi glæder os til Spil Dansk i 2017 - som allerede er under planlægning.

Spil Dansk er det danske musiklivs festuge. Det afholdes som vanligt i uge 44 - som i 2017 falder d. 30 oktober til d. 05 november. D. 2 november er ugens helt store festdag, nemlig "Spil Dansk Dagen", hvor dansk musik vil blive fejret ved begivenheder rundt om i byen.
Dagen og ugen fejres hvert år over hele landet, og i Horsens spiller og synger vi som altid med.
Spil Dansk Dagen skal samle den danske befolkning på tværs af alle skel gennem den danske musik og være en drivkraft for et øget fokus på - og interesse for - dansk musik, også resten af året. Det er KODA, der står bag Spil Dansk Dagen i samarbejde med musiklivets organisationer. Se mere på www.spildansk.dk.

I den lokale styregruppe for Spil Dansk i Horsens er Kulturafdelingen, Musikskolen og Musikstedet.

Spørgsmål eller henvendelser vedrørende arrangementer rettes til:
Nicolas Aasberg, niaa@horsens.dk
Telefon: 76292313
For yderligere oplysninger kontakt

Kulturafdelingen

Rådhustorvet 4
8700 Horsens


Tlf.: 76 29 23 00
E-mail: Kultur@horsens.dk
Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk