Vis emner under Forside
Hubei Art Troupe, der gæstede 2017 udgaven af kinesisk nytår i Horsens, er kendt for akrobatik, dans og sang. Foto: Hanne Nielsen

Søndag d. 8. januar kl. 16 gæstede Hubei Art Troupe Horsens Ny Teater med et spektakulært show der indeholdt dans, sang, musik og akrobatik.

Den kinesiske ambassade i København har generøst formidlet besøget af det fantastiske ensemble på baggrund af Horsens Kommunes sister city-aftale med Chengdu Kommune. 

Der er fri entré og billetter vil inden længe kunne bestilles her på siden.

Kontakt kulturkonsulent Lene Bjarke Skov på tlf. 76292309 eller kulbj@horsens.dk for yderligere information.

Horsens fejrede atter en gang det kinesiske nytår med flot dansende, smukt syngende og vildt akrobatisk besøg fra Kina. Ifølge den kinesiske kalender er det i år Hanens år, hvorimod tidligere år har stået i Gedens og Abens tegn. 

For tredje gang lagde Horsens Ny Teater scene til et nytårsshow, som denne gang løb af stablen d. 8. januar 2017. Showet, der var en kavalkade af farver og ekvilibristiske bevægelser, blev udført af det prisvindende ensemble Hubei Art Troupe, som har optrådt til mange store kulturelle events i Kina. Deres kunstneriske arbejde forbinder traditionel kinesisk dans, akrobatik og sang med elementer fra den lokale Hubei-kultur.

Den kinesiske ambassade i København har formidlet besøget af ensemblet på baggrund af Horsens Kommunes sister city-aftale med Chengdu Kommune.


Indholdsansvarlig  Kulturafdelingen, kultur@horsens.dk